jullianAssange Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2016 #1 İyi günler arkadaşlar ben 2 monitör arasında kaldım. AOC 23" i2369v GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR LG 25" 25UM57 Ultra Wide IPS Monitör IPS panel tercih ediyorum çok FPS oyunun oynamıyorum açık dünya oyunlarını sevdiğim için renklerin daha canlı gözükmesi bakımından sizce hangisini almalıyım ? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2016
İyi günler arkadaşlar ben 2 monitör arasında kaldım. AOC 23" i2369v GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR LG 25" 25UM57 Ultra Wide IPS Monitör IPS panel tercih ediyorum çok FPS oyunun oynamıyorum açık dünya oyunlarını sevdiğim için renklerin daha canlı gözükmesi bakımından sizce hangisini almalıyım ? Şimdiden teşekkürler.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2016 #2 AOC olan model işini fazla fazla görecektir. IPS ekran ve tepki süresi 5 MS. Oldukça güzel bir monitör.
AOC olan model işini fazla fazla görecektir. IPS ekran ve tepki süresi 5 MS. Oldukça güzel bir monitör.