AOC 24" 24G2SPU/BK panel açıklığı için ne yapılmalı?

Makaleler
3
Her zaman olduğu gibi yine şanssızlığım peşimi bırakmıyor. Bugün bu monitörü yeni satın aldım. Ölü piksel çıkmadı, ghosting yok denecek kadar az her şey muazzam ama az önce oyun oynarken fark ettim ki panelde açıklık var. Bunun için değiştirmeye değer mi? Değiştirmeye de korkuyorum çünkü bu sefer ölü piksel çıkar falan bu sefer çok daha kıllanırım. İncelerseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• 20230423_173630.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 77

Normal bu açıklık, bir sorun değil.

Çerçevenin yapısı geçirmeli bir yapıdan oluşuyor gibi. Her geçme noktasından sonra biraz kabartı kalmış. Belirttiğim noktada ise her aralıktan biraz daha fazla kabartı oluşmuş. Dediğiniz gibi normal ise gerçekten içimi çok rahatlatmış olacaksınız.

İtopya mağazasına gittim ve monitörü değiştirdiler hocam.

Son düzenleme:

Yeni aldığınızda da açıklık var mıydı? Genel olarak çerçevesiz olarak satılan monitörlerde bu tür açıklıklar normal diye biliyorum, benim monitörümde de bu tür bir açıklık var. Fotoğrafta gözükmeyen anormal bir açıklık varsa tabi bilemeyeceğim ama değişimden memnunsanız hayırlı olsun diyorum.

Hocam müşteri hizmetlerindeki arkadaş bir ürün daha açtı ve onda da aynı sorun çıktı. Haliyle ben de iade etmeye karar verdim. Arkadaşın takındığı kaba tavır dolayısıyla kavga da etmiş bulunduk. Değişen ürünü incelerken yine çerçevenin aynı kısmında aynı kalkık yeri gördüğümde ve belirttiğimde monitörü elimden sertçe çekip "senin için 10 tane koli mi açacağım ben dedi ve böylece kavga etmeye başladık. Haliyle iademi alıp çıktım. Kendileri hakkında şikayetçi de olacağım. Zannımca defolu ürünleri indirim ayağına millete satıyorlar. Şu stoklar erisin birkaç güne bu forumda o çerçeve sorunları hakkında konular açılmaz ise ben de forumu bırakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…