G geraltofrivia2 Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Bu monitöre uzun uğraşlar sonucu karar verdim. Ama stoklar bitmiş. Sizce yakın zamanda yenilenir mi? Yoksa başka bir monitör bakmaya başlamalı mıyım?
Bu monitöre uzun uğraşlar sonucu karar verdim. Ama stoklar bitmiş. Sizce yakın zamanda yenilenir mi? Yoksa başka bir monitör bakmaya başlamalı mıyım?
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.667 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #2 Alternatifi G24F-2 var. Fakat AOC kadar oynak değil ve hoparlörü yok.
G geraltofrivia2 Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #3 Giorno Giovanna dedi: Alternatifi G24F-2 var. Fakat AOC kadar oynak değil ve hoparlörü yok. Genişletmek için tıkla... Pivot ve hoparlörü var diye biliyorum. geraltofrivia2 dedi: Pivot ve hoparlörü var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam uyukluyordum yanlış yazmışım. Son düzenleme: 10 Kasım 2023
Giorno Giovanna dedi: Alternatifi G24F-2 var. Fakat AOC kadar oynak değil ve hoparlörü yok. Genişletmek için tıkla... Pivot ve hoparlörü var diye biliyorum. geraltofrivia2 dedi: Pivot ve hoparlörü var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam uyukluyordum yanlış yazmışım.