nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.552 Çözümler 1 Bugün 14:32 #1 1ms 180Hz olup hem kaliteli hem uygun fiyatta sanırım bu ürün var. Alınır mı? AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ve bu ürünü yan monitör olarak HDMI kablosu ile kullanacağım. Bu kablo ile 180Hz tam verimli bir şekilde kullanabilir miyim? Ekran kartı modelim: Sapphire 9060XT 16 GB. Amazon.com.tr
1ms 180Hz olup hem kaliteli hem uygun fiyatta sanırım bu ürün var. Alınır mı? AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ve bu ürünü yan monitör olarak HDMI kablosu ile kullanacağım. Bu kablo ile 180Hz tam verimli bir şekilde kullanabilir miyim? Ekran kartı modelim: Sapphire 9060XT 16 GB. Amazon.com.tr
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.757 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:51 #2 Alinir, en iyi model bu fiyat bandinda.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.552 Çözümler 1 Bugün 14:53 #3 kxy dedi: Alinir, en iyi model bu fiyat bandinda. Genişletmek için tıkla... Attığım kablo ile 180Hz kullanabilir miyim?
kxy dedi: Alinir, en iyi model bu fiyat bandinda. Genişletmek için tıkla... Attığım kablo ile 180Hz kullanabilir miyim?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.757 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:54 #4 nazario9 dedi: Attığım kablo ile 180Hz kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin ancak DP kullanman daha iyi olur FreeSync gibi ozellikleri kullanabilmek icin.
nazario9 dedi: Attığım kablo ile 180Hz kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin ancak DP kullanman daha iyi olur FreeSync gibi ozellikleri kullanabilmek icin.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Çözümler 27 Yer Sancaktepe, İstanbul Bugün 15:02 #5 2 aydan fazladır kullanıyorum. İçerisinden DP ve HDMI kabloları çıkıyor. Çok memnunum.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.552 Çözümler 1 Bugün 15:03 #6 kxy dedi: Kullanabilirsin ancak DP kullanman daha iyi olur FreeSync gibi ozellikleri kullanabilmek icin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında tek dp girişi var onu da ana monitörümde kullanıyorum. Mecburum yani HDMI kullanmaya.
kxy dedi: Kullanabilirsin ancak DP kullanman daha iyi olur FreeSync gibi ozellikleri kullanabilmek icin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında tek dp girişi var onu da ana monitörümde kullanıyorum. Mecburum yani HDMI kullanmaya.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.757 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:04 #7 nazario9 dedi: Ekran kartında tek dp girişi var onu da ana monitörümde kullanıyorum. Mecburum yani HDMI kullanmaya. Genişletmek için tıkla... Sorun yasatmaz hocam rahatca kullanirsiniz.
nazario9 dedi: Ekran kartında tek dp girişi var onu da ana monitörümde kullanıyorum. Mecburum yani HDMI kullanmaya. Genişletmek için tıkla... Sorun yasatmaz hocam rahatca kullanirsiniz.
F Fatih Mehmet Ertürk Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 34 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:30 #8 2 kez trendyoldan 2 kez vatandan lenovo legion r24e aldım hepsi ölü pikselli çıktı iade ettim. en son bunu almaya karar verdim hiç bir sıkıntı çıkmadı.
2 kez trendyoldan 2 kez vatandan lenovo legion r24e aldım hepsi ölü pikselli çıktı iade ettim. en son bunu almaya karar verdim hiç bir sıkıntı çıkmadı.