AOC 24" 24G4XE nasıldır?

Bütçe
3000 - 4500

Eros06

Centipat
Daha fazla  
Monitör
AOC 24" 24g4xe 0.5ms 180hz Hdmı Displayport Adaptive Sync Fast Ips Gaming M
10 yıllık monitörümü değiştirmek için belirli sitelerde gezinmeye başladım, karşıma AOC'un 24G4Xe modeli çıktı, fiyatı gereksiz çok uygun. Ürün linkini atarsam bir bakabilme şansınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun hocam siparişi verdiniz mi şimdi mi verirsiniz?

Edit: Modelleri karıştırmışım bu fiyata görünce gaza geldim bir an ikisi de aynı model e takısı olanda pivot ve tilt hareketi yok.

siparişi daha vermedim, ardacanci adlı arkadaşın attığını alacağım gibi gözüküyor.

verin diye demiştim zaten alınır yani

birde dolandırılabilme ihtimalim var mı? satın alanların yorumları azmış gibi geldi

İçiniz rahat etsin istiyorsanız İncehesap'tan alın hocam.

sinerji veya teknosadan almayı düşünüyorum hocam, trendyoldan baktığımda 4 yorum varsa 3'ünün kargolaması kötü, elime bozuk geldi dediğini gördüm.

birde dolandırılabilme ihtimalim var mı? satın alanların yorumları azmış gibi geldi
N11'de tek bir kötü yorum var, o da çok yanlış. 0.5 ms değil 1 ms geldiği için şikayet etmiş, oysaki hiçbir monitör gerçek 0.5 veya 1 ms değeri vermez, pazarlama hilesi tamamen.
sinerji veya teknosadan almayı düşünüyorum hocam, trendyoldan baktığımda 4 yorum varsa 3'ünün kargolaması kötü, elime bozuk geldi dediğini gördüm.
Düz X modelini almak daha mantıklı, tilt harici hiçbir ergo özellik bulunmuyor Xe modelinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…