AOC 24.5 25G3ZM/BK ghosting en aza nasıl indirilir?

Merhaba arkadaşlar, AOC 24,5 inç 240Hz 0.5ms VA panel monitör aldım. Daha kullanamadım bilgisayarım gelmedi daha, ghosting oluyor diyorlar VA panellerde. Bende de bu sorun olursa nasıl gideririm veya en aza indiririm?
Ürün linki AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA

Monitör üzerinde varsa OverDrive gibi ayarlarla ghosting azaltılabiliyor. Minimal düzeydeki Ghosting'i giderse de bariz Ghosting'i gideremiyor. Sadece bir nebze azaltır.

Merhaba arkadaşlar, AOC 24,5 inç 240Hz 0.5ms VA panel monitör aldım. Daha kullanamadım bilgisayarım gelmedi daha, ghosting oluyor diyorlar VA panellerde. Bende de bu sorun olursa nasıl gideririm veya en aza indiririm?
Ürün linki AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan yararlanabilirsiniz belki.

Monitör üzerinde varsa OverDrive gibi ayarlarla ghosting azaltılabiliyor. Minimal düzeydeki Ghosting'i giderse de bariz Ghosting'i gideremiyor. Sadece bir nebze azaltır.
Peki tüm VA Panellerde mi oluyor daha ghosting varmı monitörümde bilmiyorum. Şans işi mi yani

Peki tüm VA Panellerde mi oluyor daha ghosting var mı monitörümde bilmiyorum. Şans işi mi yani

Genelde oluyor hocam. Bir elin parmağını geçmiyordur ghosting olmayan VA panel sayısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı