AOC 24" C24G1 monitör alınır mı?

Alınır, 5 aydan uzun bir süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Sorularınız var ise sorabilirsiniz, ancak İtopya'dan alacaksanız uzun süre bekletebilir bilginiz olsun.

@Melih Anıl Arslan Vatan Bilgisayar'dan 1400 TL'ye aldım, tabii o zaman dolar kuru daha düşüktü.
Vatan'dan aldığım için ölü piksel testi de yaptım ve hiçbir sorun yoktu, direkt aldım. Bence sizde Vatan'ın mağazasına gidip satın alın ve alır almaz ölü piksel testini yapmak istediğinizi söyleyin, eğer ölü piksel çıkar ise değişim yapıyorlar ve bu sayede sorun yaşamamış olursunuz. Bu arada Vatan'da da fiyatı normal ile benzer, yani en garantilisi bu şekilde olur. İyi günler dilerim.

@Melih Anıl Arslan Vatan Bilgisayar'dan 1400 TL'ye aldım, tabii o zaman dolar kuru daha düşüktü.
Vatan'dan aldığım için ölü piksel testi de yaptım ve hiçbir sorun yoktu, direkt aldım. Bence sizde Vatan'ın mağazasına gidip satın alın ve alır almaz ölü piksel testini yapmak istediğinizi söyleyin, eğer ölü piksel çıkar ise değişim yapıyorlar ve bu sayede sorun yaşamamış olursunuz. Bu arada Vatan'da da fiyatı normal ile benzer, yani en garantilisi bu şekilde olur. İyi günler dilerim.
Teşekkürler cevabın için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı