AOC 24" C24G1 Takılma Problemi

rapcrown

Kilopat
Merhaba.

Arkadaşlar monitörü yeni aldım sanırım bu 4. monitörüm olucak her aldığımda bir sorun yaşıyorum. Benim problemim yeni mönitörümde video izlerken bir iş yaparken takılma oluyor yani bildiğiniz sanki Windows donuyormuş gibi 10-15 saniye kitleniyor ama video sesinde herhangibir kesilme vb. bir durum söz konusu değil. Display porttan bağlı ve 144Hz'de aktif olarak kullanıyorum hem kod hem oyun ve film izliyorum bu problemin nedeni ekran değil diye düşündüm sonra eski ekranımı taktım onda böyle bi sorun yaşamadım ne gibi bir problem olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir gün adamın biri doktora gitmiş demiş ki doktor bey nereme dokunsam canım çok yanıyor başıma dokunuyorum yanıyor ayağıma dokunuyorum yanıyor koluma dokunuyorum yanıyor omzuma dokunuyorum yanıyor doktor adamın parmağını sıkmış adam bağırmış doktor demiş ki senin parmağın kırık yani uzun lafın kısası hocam 4 monitör değiştirmeden keşke bir soraydın okuyunca benim aklıma ilk kablo geldi bağlantı kablosunda sorun olabilir mi?

Bir gün adamın biri doktora gitmiş demiş ki doktor bey nereme dokunsam canım çok yanıyor başıma dokunuyorum yanıyor ayağıma dokunuyorum yanıyor koluma dokunuyorum yanıyor omzuma dokunuyorum yanıyor doktor adamın parmağını sıkmış adam bağırmış doktor demiş ki senin parmağın kırık yani uzun lafın kısası hocam 4 monitör değiştirmeden keşke bir soraydın okuyunca benim aklıma ilk kablo geldi bağlantı kablosunda sorun olabilir mi?
Hocam 4. monitor bu sorunsuz gelen 4. monitor netten 3 defa monitor aldım hepsinde arıza çıktı tam sevindim bunda birşey yok diye böyle bir sorun ortaya çıktı.Bilgisayarı formatladım belki kasada bir sorun vardır diye şimdide termal macun ve bi kasa temizliği yapıp denicem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı