S spex Megapat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #1 Merhabalar şu an İtopya hafta sonu indiriminde, AOC monitörün fiyatı düştü. Fakat hangi monitör tryhard FPS oyuncusu için daha idealdir sizce? Arkadaşlar IPS panel önermeyin, rica ediyorum. Profesyonel oynamayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Merhabalar şu an İtopya hafta sonu indiriminde, AOC monitörün fiyatı düştü. Fakat hangi monitör tryhard FPS oyuncusu için daha idealdir sizce? Arkadaşlar IPS panel önermeyin, rica ediyorum. Profesyonel oynamayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #2 Profesyonel diyorsun ve Zowie var dediğin monitörlerde sence?
Xibalba Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 47 Çözümler 1 19 Haziran 2020 #3 Fik0o dedi: Profesyonel diyorsun ve Zowie var dediğin monitörlerde sence? Genişletmek için tıkla... Zowie yi rakibinden üstün kılan yanları nelerdir merakımdan soruyorum ?
Fik0o dedi: Profesyonel diyorsun ve Zowie var dediğin monitörlerde sence? Genişletmek için tıkla... Zowie yi rakibinden üstün kılan yanları nelerdir merakımdan soruyorum ?