AllyCaptain Hectopat Katılım 20 Kasım 2015 Mesajlar 235 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #11 dyeroguz dedi: Dönüştürücü konusunda önerebileceğiniz bir model vs var mı ? Çünkü bazı yorumlarda çalışmayacağı söyleniyor. Laptopta HDMI 1.4 çıkışı var monitor de Display port girişi var fakat hangi dönüştürücüyü almalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... HDMI to DisplayPort dönüştürücü alman gerek marka açısından pek bilgim yok ben 6 ay kadar S-link markalı dönüştürücü kullandım sıkıntı çıkarmadı.
dyeroguz dedi: Dönüştürücü konusunda önerebileceğiniz bir model vs var mı ? Çünkü bazı yorumlarda çalışmayacağı söyleniyor. Laptopta HDMI 1.4 çıkışı var monitor de Display port girişi var fakat hangi dönüştürücüyü almalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... HDMI to DisplayPort dönüştürücü alman gerek marka açısından pek bilgim yok ben 6 ay kadar S-link markalı dönüştürücü kullandım sıkıntı çıkarmadı.
dyeroguz Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 12 3 Nisan 2020 #12 Ürün böyle birşey olacak sanırım ? DISPLAY PORT to HDMI OLAN HDMI to DISPLAY PORT OLAN YA DA BÖYLE BİR KABLO MU ALMALIYIM ?
Ürün böyle birşey olacak sanırım ? DISPLAY PORT to HDMI OLAN HDMI to DISPLAY PORT OLAN YA DA BÖYLE BİR KABLO MU ALMALIYIM ?
AllyCaptain Hectopat Katılım 20 Kasım 2015 Mesajlar 235 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #13 dyeroguz dedi: Ürün böyle birşey olacak sanırım ? DISPLAY PORT to HDMI OLAN Eki Görüntüle 527131 HDMI to DISPLAY PORT OLAN Eki Görüntüle 527134 YA DA BÖYLE BİR KABLO MU ALMALIYIM ? Eki Görüntüle 527135 Genişletmek için tıkla... en üstteki uygun çok pahalı bir şey almana gerek yok.
dyeroguz dedi: Ürün böyle birşey olacak sanırım ? DISPLAY PORT to HDMI OLAN Eki Görüntüle 527131 HDMI to DISPLAY PORT OLAN Eki Görüntüle 527134 YA DA BÖYLE BİR KABLO MU ALMALIYIM ? Eki Görüntüle 527135 Genişletmek için tıkla... en üstteki uygun çok pahalı bir şey almana gerek yok.