AOC 24" G2460PF vs ViewSonic 23.6" VX2458-C-mhd

Chera9

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, 144Hz monitöre ihtiyacım var. Yarın gidip Vatan Bilgisayar mağazasından alacağım. Önerilerinize açığım, bütçem en fazla 1500 TL. Teşekkürler.

Ekran kartım 5600 XT.

ASUS'un monitörlerine bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tavsiyem bunlar.

Şu bütçe içerisinde IPS olarak bir adet ASUS monitör var ancak yer yer ölü piksel sıkıntıları görülmüş. Linkini de sunacağım. Karar sizin.

Link: ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) | Trendyol

Ama IPS dışında bir şey olsun derseniz:

Link-1: Viewsonic Vx2458-C-Mhd Monitör 23.6 Inches Va Tft Lcd, Kavisli 1800R: Amazon.com.tr

Link-2: Acer 23.6" KG241QPbiip 1920x1080 1ms / 144Hz DP / HDMI FreeSync Gaming Monitör | Teknobiyotik

Link-3: HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu Fiyatı

Bu ikisinin arasında kaldım. Sizce aralarında çok fark var mıdır? İkisi de beni üzmez diye düşünüyorum ama sizlere sormak istedim. Oynayacağım oyun ağırlıkla Valorant.

Asus

Aoc

Bu ikisinin arasında kaldım. Sizce aralarında çok fark var mıdır? İkisi de beni üzmez diye düşünüyorum ama sizlere sormak istedim. Oynayacağım oyun ağırlıkla Valorant.

Asus

Aoc

Vatan Bilgisayar üzerinden stokları mevcut değil. He "mağazadan alacağım" diyorsanız ben arada bir fark göremedim. Ucuz olanını tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…