AOC 2436SW Monitörün Bir Kısmı Siyah Görünüyor

seferullah

Hectopat
Daha fazla  
AOC 2436SW marka ikinci el monitör aldım. Üst kısım 1cm siyah. Her şeyi denedim düzelmedi, yeni çözümler yok mu şuna yahu?

Alırken satıcı belirtmemişse geri gönderin. Belirtmişse tamir ettirmek gerekiyor sanırım.
monitör ikinci el alındı, çözünürlük daha düşük ayarlayınca bir an otomatik ayar gibi birşey çıkıyor ekrana üst kısıma da görüntü geliyor sonra yine bu hale geliyor
Fotoğraf ekleme şansın var mı?
ekran görüntüsü alınca o kısım gelmiyor

monitör ikinci el alındı, çözünürlük daha düşük ayarlayınca bir an otomatik ayar gibi birşey çıkıyor ekrana üst kısıma da görüntü geliyor sonra yine bu hale geliyor

ekran görüntüsü alınca o kısım gelmiyor
İşte ondan bahsediyorum satıcı eklemiş mi üst kısımda siyah bir boşluk var diye satıcı bunu belirtmemişse iade etme şansınız var.

iş yerinde laptop a ikinci ekran olarak da taktık, evde masaüstü pc ye de taktık. vga kablo, vga hdmi kablo herşey ile denedim hocam ama halledemedim. hem monitör hem ekran kartı sürücülerini güncelledim ama olmadı. yani şu zamanda artık teknoloji nerelerde iken biz hala bu işler ile uğraşıyoruz yaa :)
şimdi düzeldi ohh beeee. o kadar saçma bir menüsü var ki. otomatik düzeltme diye içindeki menülerde uğraşıyordum. hiç menüye girmeden direkt monitör üzerindeki ses tuşlarından yukarı deyince auto moduna geçiyormuş. ona bastım, aslında birşey olmadı ama biraz sonra otomatik ayar penceresi çıktı ekrana ve düzeldi. sağolun

Son düzenleme:
iş yerinde laptop a ikinci ekran olarak da taktık, evde masaüstü pc ye de taktık. vga kablo, vga hdmi kablo herşey ile denedim hocam ama halledemedim. hem monitör hem ekran kartı sürücülerini güncelledim ama olmadı. yani şu zamanda artık teknoloji nerelerde iken biz hala bu işler ile uğraşıyoruz yaa :)
şimdi düzeldi ohh beeee. o kadar saçma bir menüsü var ki. otomatik düzeltme diye içindeki menülerde uğraşıyordum. hiç menüye girmeden direkt monitör üzerindeki ses tuşlarından yukarı deyince auto moduna geçiyormuş. ona bastım, aslında birşey olmadı ama biraz sonra otomatik ayar penceresi çıktı ekrana ve düzeldi. sağolun
Monitörün videolarına bakıyordum şimdi. Çözmenize sevindim güzel günlerde kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı