ZamazingoSt

Decapat
Merhaba, elimde AOC 2460PQU model bir monitör var. Monitörü arkadaşımdan temin ettim. Sizlere sorum şudur: Bu monitörü kullanan var ise DP port ile 144Hz alınabiliyor mu? Alınabiliyorsa nasıl alınıyor?

Ben HDMI 1.4 kullanıyorum ve 144Hz alıyorum. HDMI 1.4 ve üzeri versiyonlarında ve aynı zamanda DP bağlantıları ile 144 Hz alınabiliyor.
Merhaba, elimde AOC 2460PQU model bir monitör var. Monitörü arkadaşımdan temin ettim. Sizlere sorum şudur: Bu monitörü kullanan var ise DP port ile 144Hz alınabiliyor mu? Alınabiliyorsa nasıl alınıyor?
Ben HDMI 1.4 kullanıyorum ve 144Hz alıyorum. HDMI 1.4 ve üzeri versiyonlarında ve aynı zamanda DP bağlantıları ile 144 Hz alınabiliyor. Fakat HDMI ile monitörün tüm özelliklerini kullanamıyorum. Ama DP tüm özellikleri kullanmama olanak sağlıyor.

Hocam sıkıntı şu AOC'un sitesinde sadece dvi ile alınıyor diyor 144 hz. Yok mudur sizce bir çıkış yolu bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…