steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.256 Çözümler 124 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 13 Nisan 2024 #1 Az önce tekrar kontrol ettiğimde kırmızı renkte bir tane ölü piksel buldum. Sizce ne yapmalıyım? Çok rahatsız etmiyor.
Az önce tekrar kontrol ettiğimde kırmızı renkte bir tane ölü piksel buldum. Sizce ne yapmalıyım? Çok rahatsız etmiyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #2 Iade et derim. Kusurlu urun kullanmak zorunda degilsin, ek olarak yarin bir gun satmak istediginde direkt deger kaybi yasayacak.
Iade et derim. Kusurlu urun kullanmak zorunda degilsin, ek olarak yarin bir gun satmak istediginde direkt deger kaybi yasayacak.
V vacancy Megapat Katılım 26 Ekim 2013 Mesajlar 142 Çözümler 2 13 Nisan 2024 #3 Yeni aldıysanız ve hepsiburada amazon gibi iadede sorun çıkartmayacak bir yerden aldıysanız iade edin ama yine aynı monitörden alacaksanız yeni gelenin de ölü pikselli olmayacağının garantisi yok.
Yeni aldıysanız ve hepsiburada amazon gibi iadede sorun çıkartmayacak bir yerden aldıysanız iade edin ama yine aynı monitörden alacaksanız yeni gelenin de ölü pikselli olmayacağının garantisi yok.
T tahababatas Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 116 14 Nisan 2024 #4 steelumut dedi: Az önce tekrar kontrol ettiğimde kırmızı renkte bir tane ölü piksel buldum. Sizce ne yapmalıyım? Çok rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Henüz iade etmediyseniz sorunu anlatırken ölü pikselden bahsetmeyin. Başka bir sebepten iade edin.
steelumut dedi: Az önce tekrar kontrol ettiğimde kırmızı renkte bir tane ölü piksel buldum. Sizce ne yapmalıyım? Çok rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Henüz iade etmediyseniz sorunu anlatırken ölü pikselden bahsetmeyin. Başka bir sebepten iade edin.