Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.457 Çözümler 42 2 Eylül 2023 #11 ardacanci dedi: Sp modelide kötü değil. Spu ile aralarında küçük farklar var sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam farklari ogrenebilir miyiz almayi dusunuyordum yine de MSI'dan daha iyidir diye dusunuyorum.
ardacanci dedi: Sp modelide kötü değil. Spu ile aralarında küçük farklar var sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam farklari ogrenebilir miyiz almayi dusunuyordum yine de MSI'dan daha iyidir diye dusunuyorum.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 2 Eylül 2023 #12 lensi dedi: Bu kötü mü demek istedin anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sp ile spu aynı model kısacası. Tasarımları ve USB girişleri farklı sadece. Ek olarak bir de Amazon'da satılan Sp modelinde hoparlör yoktu.
lensi dedi: Bu kötü mü demek istedin anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sp ile spu aynı model kısacası. Tasarımları ve USB girişleri farklı sadece. Ek olarak bir de Amazon'da satılan Sp modelinde hoparlör yoktu.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #13 ardacanci dedi: Sp ile spu aynı model kısacası. Tasarımları ve USB girişleri farklı sadece. Ek olarak bir de Amazon'da satılan Sp modelinde hoparlör yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam yine de siz hangisini tercih ediyorsunuz
ardacanci dedi: Sp ile spu aynı model kısacası. Tasarımları ve USB girişleri farklı sadece. Ek olarak bir de Amazon'da satılan Sp modelinde hoparlör yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam yine de siz hangisini tercih ediyorsunuz
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 2 Eylül 2023 #14 lensi dedi: Hocam yine de siz hangisini tercih ediyorsunuz Genişletmek için tıkla... Spu alin geçin. Sp modelinin stoğu yok zaten çoğu yerde.
lensi dedi: Hocam yine de siz hangisini tercih ediyorsunuz Genişletmek için tıkla... Spu alin geçin. Sp modelinin stoğu yok zaten çoğu yerde.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #15 ardacanci dedi: Spu alin geçin. Sp modelinin stoğu yok zaten çoğu yerde. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun
ardacanci dedi: Spu alin geçin. Sp modelinin stoğu yok zaten çoğu yerde. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun