AOC 24G2SPU, 27G2ZNE/BK ile değiştirilir mi?

yakup613

Femtopat
Daha fazla  
AOC 24G2SPU marka monitörüm 1.5 senede arızalandı ve bana değişim olarak 27G2ZNE/BK'yı önerdiler. Para iadesi mi alayım yoksa bunu kabul mü edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC 24G2SPU marka monitörüm 1.5 senede arızalandı ve bana değişim olarak 27G2ZNE/BK'yı önerdiler. Para iadesi mi alayım yoksa bunu kabul mü edeyim?
Hocam yenileme hızları aynıysa veya önerdikleri daha iyi ise, üstüne ücret talep etmiyorlarsa direkt değişimi kabul edin.

Değişim olarak verdikleri monitör Hz olarak daha iyi ama VA panel genel olarak oyun için kullanıcaksan bence al. Para iadesi ne kadar verecekler peki belki ona göre bir model bakarsın?

Değişim olarak verdikleri monitör Hz olarak daha iyi ama VA panel genel olarak oyun için kullanıcaksan bence al. Para iadesi ne kadar verecekler peki belki ona göre bir model bakarsın?
5300 tl

Hocam yenileme hızları aynıysa veya önerdikleri daha iyi ise, üstüne ücret talep etmiyorlarsa direkt değişimi kabul edin.
Hayır daha iyi değil. Benimki 24 1080 ıps idi. Önerdikleri 27 1080 va

5300 tl

Hayır daha iyi değil. Benimki 24 1080 ıps idi. Önerdikleri 27 1080 va
Gelen iade ile aynı segment bişi alabiliyorsanız iade edin, alamıyorsanız 27 inç bana göre daha iyi oyun için kullanıcaksanız tavsiye edebilirsiniz.

Gelen iade ile aynı segment bir şey alabiliyorsanız iade edin, alamıyorsanız 27 inç bana göre daha iyi oyun için kullanıcaksanız tavsiye edebilirsiniz.

Üstüne eklerim bile fazladan.

Son düzenleme:
5300 TL.

Hayır daha iyi değil. Benimki 24 1080 IPS idi. Önerdikleri 27 1080 VA.

Aslında eşitler senin eski monitörün 165Hz bu 240Hz birbirlerini karşılıyor donanımsal olarak iyi ise sistemin yani oyunlarda 240FPS'in üstünde alabiliyorsan değişimi kabul et bence sen para iadesi alsanda yine alacağın monitör bu segmentte olacak.

27 1080 piksel piksel oluyor.

@evrN @22ERSO
27G2ZNE/BK'yi redettim onun yerine şu modeli önerdiler bu sefer kabul ettim.
Teşekkürler yazdığınız için.

Son düzenleme:
Gayet güzel hocam güle güle kullanın, hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…