B BigGaming Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 50 23 Mart 2023 #1 Monitörümde AMD FreeSync Premium desteği görünüyor. Fakat nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Monitörümde AMD FreeSync Premium desteği görünüyor. Fakat nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ali Burak Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #2 Ekran kartınız AMD ise Radeon Software-çark işaretine basın-ekran-AMD FreeSync Premium aktif edin.
B BigGaming Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 50 23 Mart 2023 #3 Ali Burak dedi: Ekran kartınız AMD ise Radeon Software-çark işaretine basın-ekran-AMD FreeSync Premium aktif edin. Genişletmek için tıkla... rx 6750 xt çark işaretine bastuığım zaman belirli profiller açılıyor nereden açacağım
Ali Burak dedi: Ekran kartınız AMD ise Radeon Software-çark işaretine basın-ekran-AMD FreeSync Premium aktif edin. Genişletmek için tıkla... rx 6750 xt çark işaretine bastuığım zaman belirli profiller açılıyor nereden açacağım
Ali Burak Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #4 Özel profil gibi bir şey varsa onu seçin hocam. Çarka basınca ayrıntılı bir ayar sayfası çıkmalı.
B BigGaming Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 50 23 Mart 2023 #5 buldum ayarı fakat adaptive sync yazıyor premium yazmıyor
Ali Burak Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #6 FreeSync yazması lazım ama ilginç hocam. Aynı şey değiller ama ikisi de aynı soruna çözüm bulmaya çalışan ayarlar sonuçta. Açabilirsiniz.
FreeSync yazması lazım ama ilginç hocam. Aynı şey değiller ama ikisi de aynı soruna çözüm bulmaya çalışan ayarlar sonuçta. Açabilirsiniz.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #7 BigGaming dedi: Buldum ayarı fakat Adaptive Sync yazıyor Premium yazmıyor Genişletmek için tıkla... Aynı anlama geliyor çünkü. Günlerdir anlatıyorum bunu. Adaptive ile FreeSync aynı görevi gören farklı firmaların (AMD ve NVIDIA) monitör yazımlımları. Sen adaptive açtığın zaman GPU komplike olarak FreeSync açıyor.
BigGaming dedi: Buldum ayarı fakat Adaptive Sync yazıyor Premium yazmıyor Genişletmek için tıkla... Aynı anlama geliyor çünkü. Günlerdir anlatıyorum bunu. Adaptive ile FreeSync aynı görevi gören farklı firmaların (AMD ve NVIDIA) monitör yazımlımları. Sen adaptive açtığın zaman GPU komplike olarak FreeSync açıyor.
Ali Burak Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #8 Son bir soru hocam monitörün kendi tuşlarından oyun ayarları kısmında FreeSync açmamışsanız öyle yazıyor olabilir.
Son bir soru hocam monitörün kendi tuşlarından oyun ayarları kısmında FreeSync açmamışsanız öyle yazıyor olabilir.