AOC 24G2SPU/BK 23.8 ne kadara satılabilir?

Golden.Nyks

Hectopat
2K bir monitöre geçme planım var, bu monitörü kaça satabilirim? 20 ay garantisi var.

Pek kullanmamışsınız sanırım, 3 civarına koyabilirsiniz.
Sıfırsa ya da sıfır ayarında ise 4000 küsure gider.

20ay garantiye dikkat etmemişim piyasa fiyatı 5500'lerde dolaşıyor bence 5000e koyabilirsin ya da 4600 tutarsın en az.
Sıfır fiyatına bakarak koymak saçma. Denk monitörlerin sıfırı çok daha uyguna var.

Sıfır fiyatına bakarak koymak saçma. Denk monitörlerin sıfırı çok daha uyguna var.

Monitördeki ergonomik özellik fiyatına göre çoğu monitörde yok normaldede o şekil koyuluyor ürünler bende aynısını yapmıştım eski monitörümde satılmazsa birkaç yüz TL düşürür.

Sıfırsa ya da sıfır ayarında ise 4000 küsure gider.

20ay garantiye dikkat etmemişim piyasa fiyatı 5500'lerde dolaşıyor bence 5000e koyabilirsin ya da 4600 tutarsın en az.

Ben de 4500 civarı düşünmüştüm, teşekkürler.

Hocam siz de öldürdünüz resmen, 3K'ya koyarsam akşamına satılır zaten elimdeki parayla da aynısı ancak alabilirim, satmanın anlamı da kalmaz.

E öyle ne yapalım? Sık sık 4 bin civarından stoğu geliyor, benzer monitörler 3.8 civarına var. Bu fiyattan satılır mı illa satılır ama alacak tabiri caize keriz çıkarsa. Şansınıza kalmış, deneyebilirsiniz.

Eyvallah hocam, aslında ben de birkaç hafta önce 10-15 günlük hazır kasadan çıkma PK650D PSU'yu 1200TL'ye sattım, benim sattığım fiyata 3-5 yıllık marka PSU'lar ve Gamepower, powerbooster. Frisbi, Rampage marka dandik PSU'lar vardı. Maalesef piyasa böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…