Selamlar arkadaşlar bende 12-13 gün önce aynı model monitörü servise göndermiştim. Bugünde C27G4ZXE önerdiler. İnternetten baktığımda bu monitör ile ilgili genelde olumsuz yorumlar var sizce ne yapmalıyım? Genelde hikayeleri oyunlar oynarım arada sırada cs2 falan.
Selamlar arkadaşlar bende 12-13 gün önce aynı model monitörü servise göndermiştim. Bugünde C27G4ZXE önerdiler. İnternetten baktığımda bu monitör ile ilgili genelde olumsuz yorumlar var sizce ne yapmalıyım? Genelde hikayeleri oyunlar oynarım arada sırada cs2 falan.
Ahahahah bak bana c27g4zxe yolladilar bozuldu 1 ayda geri yolladim gene yolladilar kapali kutuda duruyor satacam başka alacam arkadaşın birisi bu konuya yanit atmişti 3 kere reddetti ve 27 inç 2k ips monitor istedi verdiler sende onu iste ben baştan bilemedim eldekinden başka vermiyoruz dediler c27g4zxe 'yi kakaladilar bana. 25G3ZM falan boşver... alabileceğin en iyi monitör 2k 27 inç ips olur bana güven.. şimdiki aklim olsa öyle yaparım.
@steelumut@kayadiye1i
Açıkçası bilmiyorum şimdi bende biraz önyargı var VA panel konusunda o kadar İPS panel kullandıktan sonra VA panele geçmek bilemedim pek istemiyorum gibi. Ama kesinlikle C27G4ZXE almayacağım. Biraz zorlayalım bakalım belki İPS iyi bir monitör verirler.
@steelumut@kayadiye1i
Açıkçası bilmiyorum şimdi bende biraz önyargı var VA panel konusunda o kadar İPS panel kullandıktan sonra VA panele geçmek bilemedim pek istemiyorum gibi. Ama kesinlikle C27G4ZXE almayacağım. Biraz zorlayalım bakalım belki İPS iyi bir monitör verirler.
Yaww sen bana güven adam 3 kere farklı farklı va önerdiler reddetti. Ben dedi o bahsettiğim 2k 27 inç ips Q27G4XF'i istiyorum dedi verdiler adama. Bizede geldiler 27 inç 1080p monitörü soktu yvşklr.. Ha ben verdikleri monitörü denedim cs olsun valorant olsun yada başka bir oyun hiç ghosting yok ama ips'den geçince biraz solukluk var bide 27 inç 1080p orası en sıkıntı noktası.
@steelumut@kayadiye1i
Yaww sen bana güven adam 3 kere farklı farklı va önerdiler reddetti. Ben dedi o bahsettiğim 2k 27 inç ips Q27G4XF'i istiyorum dedi verdiler adama. Bizede geldiler 27 inç 1080p monitörü soktu yvşklar..