AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?

--- Ben olsam bunu zorlardım

Ben şahsen herkese o modeli dağıtacak kadar stokları olduğunu ve maliyetini karşılayabileceklerini düşünmüyorum. Benimki biraz şans işi gibi hissettirdi. Tabii istemekten zarar gelmez. Ama direkt şu modeli istiyorum diye ısrar etmek yerine birden fazla model önerisi yapabilirsiniz. Ben 3-4 tane model önerdim aralarından bunu önerdiler. Benim önerdiğim tüm modeller IPS, pivot ve yükseklik ayarına sahip modellerdi.

Haklısınız fakat 1 ayda 2 kere mağdur olunca 2 farklı monitörle de üstüne üstlük her birinde 15 gün bekleyip evde sıkıntıdan patlayınca ben pekte saygılı bakamazdım bu duruma ondan ötürü en iyisinde ısrarcı olurdum bir nevi kendi açımdan haklı olduğumu düşünüyorum saygılar. Maliyetlikte birşey olduğunu zannetmiyorum aoc'un yetkili servisi kendileri aoc kendilerine fazlasıyla monitör sağlıyordur ki düşünsenize başkalarının başka marka monitörlerinde birşey olmuyor sizin birisi 8 ayda birisi daha 45 gün olmadan bozuluyor yani markanın ayıbını üst modellerle örtmesi en doğrusu olacaktır. Ki kendileri üst model diye nitelendirdikleri çoğu insana 27 inç 1080p monitörleri dağıttılar yani bu üst model ile değişim gibi gözüksede şahsen ben 24 inç 1080p monitörümden daha memnundum.!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…