Yükseklik ayarı yok sanırım bu modelin, VA paneli reddettikten sonra Q27G42ZE önermişlerdi ama yüksekliği ayarlanabilir bir model olmadığı için kabul etmemiştim. Başka bir model öneriniz var mı?
Yükseklik ayarı yok sanırım bu modelin, VA paneli reddettikten sonra Q27G42ZE önermişlerdi ama yüksekliği ayarlanabilir bir model olmadığı için kabul etmemiştim. Başka bir model öneriniz var mı?
Umarım şaka yapıyorsunuzdur o monitörün piyasası 10k+ ben isteyipte alamadım o monitörü o kadar üzüldüm ki anlatamam siz çok şanslısınız ben o monitörü şimdi parayla alacağım. 1080p 27 inç va panel monitör kakaladılar bana.
Umarım şaka yapıyorsunuzdur o monitörün piyasası 10k+ ben isteyipte alamadım o monitörü o kadar üzüldüm ki anlatamam siz çok şanslısınız ben o monitörü şimdi parayla alacağım. 1080p 27 inç VA panel monitör kakaladılar bana.
Ederler.. İyi ki sorunu görmüşüm ki bu fırsatı kaçırmana engel olayım.. Vallahi çok üzülürdüm o monitörü kaçırsaydın ki zaten onun üstüne monitör yoktur şaka yapmıyorum!. Tertemiz ips 2k 27 inç aoc'un yeni monitörlerinden 5k lık monitör yolladın 10klık monitör alacaksın daha ne???
Ederler. İyi ki sorunu görmüşüm ki bu fırsatı kaçırmana engel olayım. Vallahi çok üzülürdüm o monitörü kaçırsaydın ki zaten onun üstüne monitör yoktur şaka yapmıyorum! Tertemiz IPS 2K 27 inç AOC'un yeni monitörlerinden 5Klık monitör yolladın 10klık monitör alacaksın daha ne?
Korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. AOC'un bu sene çıkan monitörlerinden. Servise giden ürünlerin hiçbiri tamir olmuyor sanırsam hepsi markaya geri yollanıyor. Eğer ki bir problem olursa ben bile yardimci olurum sana korkun olmasin ama bana o fırsatı sunmadilar şimdi monitör yollayanlara sana onerdikleri guzel olandan veriyorlar bu firsat kacmaz.