Hangi oyunları oynuyorsunuz? Renkler, dizi film vb. sizin için ne kadar önemli?Bende şu an 24G2sp modelindeki yatay çizgi sorunu yüzünden değişim onayı bekliyorum. Ek ücret ödeyip daha üst bir modele geçme konusunda bilgi alabildiniz mi acaba? 24G4e modelinde pivot olmadığı için teklif edilirse kabul eder miyim emin değilim. Yükseklik ayarı önemli çünkü benim için.
Hocam ne kadardır değişim onayı bekliyor? Benim monitörüm işlemde gözüküyordu, az önce kontrol ettiğimde değişim onayı bekliyor'a geçmiş.Bende şu an 24G2sp modelindeki yatay çizgi sorunu yüzünden değişim onayı bekliyorum. Ek ücret ödeyip daha üst bir modele geçme konusunda bilgi alabildiniz mi acaba? 24G4e modelinde pivot olmadığı için teklif edilirse kabul eder miyim emin değilim. Yükseklik ayarı önemli çünkü benim için.
@Ömer Faruk Altınova FPS oyunları oynamıyorsanız eğer AOC 25G3ZM'i talep etmeniz en iyisi olur. Üst seviye bir 1080P monitör. 7 bin TL'e satılıyor öneriyoruz. Kaliteli VA panele sahip. VA panel olmasına rağmen gecikme ve ghosting durumu gayet iyi. Renk gamutu yüksek ve VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Ayrıca istediğiniz gibi pivot ve yükseklik ayarı var. Hızlı/FPS oyunlarında strong overdrive modunda, diğer tüm kullanım senaryolarında medium overdrive modunda kullanın.Hangi oyunları oynuyorsunuz? Renkler, dizi film vb. sizin için ne kadar önemli?
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Renkler, dizi film vb. sizin için ne kadar önemli?
Hocam ne kadardır değişim onayı bekliyor? Benim monitörüm işlemde gözüküyordu, az önce kontrol ettiğimde değişim onayı Bekliyor'a geçmiş.
FPS ağırlıklı değilse yukarda attığım 25G3ZM'e bakın. Yazdıklarımın hepsini okuyun.Fortnite, Valorant, CS2 vb. oyunları da oynuyorum. Hikayeli oyunları da oynuyorum. Oyunlar dışında bir şeyler de izliyorum. Yazılım işlerimi de bu monitörden hallediyorum. Özellikle FPS modunda kullanırken parlaklık ve renkler konusunda çok memnundum monitörden.
24G4e modeli bu tür işlerim için uygun ama yükseklik ayarı vs. olarak mevcut monitörümden aşağıda kalırsa çok kötü bir deneyim olur benim için.
Benimde aynı 10 Temmuz'da servise ulaştı. Daha bugün onay bekliyor'a geçti.Fortnite, Valorant, CS2 vb. oyunları da oynuyorum. Hikayeli oyunları da oynuyorum. Oyunlar dışında bir şeyler de izliyorum. Yazılım işlerimi de bu monitörden hallediyorum. Özellikle FPS modunda kullanırken parlaklık ve renkler konusunda çok memnundum monitörden.
24G4e modeli bu tür işlerim için uygun ama yükseklik ayarı vs. olarak mevcut monitörümden aşağıda kalırsa çok kötü bir deneyim olur benim için.
10 Temmuz'da servise götürdüm. Yanlış hatırlamıyorsam 11 Temmuz'dan beri onay bekliyor statüsünde.
Bende 24g2sp vardı yatay çizgilerden ötürü yolladım bir üst model olan c27g4zxe'yi yolladılar 27 inç 280 hz oda 2 ay olmadan bozuldu mavi beyaz kırmızı yeşil test ekranında kalıyor hiç ekran gelmiyor onu yolladım şimdi benimde değişim onayı bekliyor aşamasında, para almayı kabul etmiyorlar sanırsam ya aldığınız ücreti geri iade ediyorlar yada üst model monitör veriyorlar.Bende şu an 24G2sp modelindeki yatay çizgi sorunu yüzünden değişim onayı bekliyorum. Ek ücret ödeyip daha üst bir modele geçme konusunda bilgi alabildiniz mi acaba? 24G4e modelinde pivot olmadığı için teklif edilirse kabul eder miyim emin değilim. Yükseklik ayarı önemli çünkü benim için.
FPS oyunları oynamıyorsanız eğer AOC 25G3ZM'i talep etmeniz en iyisi olur.
Bende 24g2sp vardı yatay çizgilerden ötürü yolladım bir üst model olan c27g4zxe'yi yolladılar 27 inç 280 hz oda 2 ay olmadan bozuldu mavi beyaz kırmızı yeşil test ekranında kalıyor hiç ekran gelmiyor onu yolladım şimdi benimde değişim onayı bekliyor aşamasında, para almayı kabul etmiyorlar sanırsam ya aldığınız ücreti geri iade ediyorlar yada üst model monitör veriyorlar.
ben ipsden va ' ya geçtim evet biraz solukluk var amd den ayarlardan canlılığı fulluyorum parlaklığıda monitörden fulluyorum yoksa çok soluk ama memnunum 27 inç 280 hz den bidaha asla 24 inç ile 165 hz kullanmam ips ileFPS oyunları daha büyük ağırlıkta oynuyorum. IPS kullandığım ve alıştığım için panel değiştirmeye cesaret edebilir miyim emin değilim şu an. Eğer istediğim modeller önerilmezse iade alıp AOC Q27g4XF modeline geçmeyi değerlendiriyorum. 2K tarafına geçiş için fırsat olarak düşündüm.
Ben 22 aydır sorunsuz kullanıyordum bir akşam bir anda çizgi çıkınca götürmek zorunda kaldım.
Sizin kullandığınız C27G4ZXE'nin renk gamutu zayıf o yüzden. Yukarda attığım AOC 25G3ZM yüksek renk gamutuna sahip.ben ipsden va ' ya geçtim evet biraz solukluk var amd den ayarlardan canlılığı fulluyorum parlaklığıda monitörden fulluyorum yoksa çok soluk ama memnunum 27 inç 280 hz den bidaha asla 24 inç ile 165 hz kullanmam ips ile