AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?

Bugün bana da model teklifi geldi AOC 25G3ZM modeli önerdiler. VA panel olduğu için kabul etmeyi düşünmüyorum şu an. Kabul Et/Red tuşları var. Reddedince yeni model teklif edecekler mi merak ediyorum.

Bugün bana da model teklifi geldi AOC 25G3ZM modeli önerdiler. VA panel olduğu için kabul etmeyi düşünmüyorum şu an. Kabul Et/Red tuşları var. Reddedince yeni model teklif edecekler mi merak ediyorum.
Konuyu açan arkadaşa 2 tane monitör önermişler en son 3. de istediği gibi ips vermişler. Banada markadan yanıt bekliyoruz dedi bekliyorum bakalım. Gönderdiğim c27g4zxe'ydi onu geri istiyorum.

FPS oyunları ağırlıklı olduğunuz için 25G3ZM sizin için mantıksız. O monitör hikayeli oyunlar ve dizi film için çok iyi.

FPS oyunları ağırlıklı olduğunuz için 25G3ZM sizin için mantıksız. O monitör hikayeli oyunlar ve dizi film için çok iyi.
Neden öyle dediniz 24' 240hz ve 1080p neden fps oyunları için mantıksız olsunki???

Neden öyle dediniz 24' 240hz ve 1080p neden fps oyunları için mantıksız olsunki???
25G3ZM VA IPS değil. Kaliteli VA panele sahip ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. Hikayeli oyunlar ve dizi film için şahane monitör ama her ne kadar VA'nın ghosting ve gecikme sorunu dibe indirilsede çok FPS oyunları oynandığı bir senaryoda alınmaz.

Bendede va vardı'ki bende çok fps oyunları oynuyordum şahsen sizin gibi düşünmüyorum. Neden alınmayacağı konusunda net bir detay verirseniz daha anlaşılır olacaktır. Yüksek hz monitörler genelde va olur, ee şimdi 360hz cs oynamak isteyen birisi va panel monitör alamazmı?

Herşey hz değil. VA panelin amacı hiçbir zaman FPS oyunları olmadı. VA paneller en yavaş paneldir. Bu yüzden gecikme ve ghosting sorunları oluşur. Her ne kadar 25G3ZM gibi kaliteli VA paneller gecikme ve ghostingi dibe indirsede FPS oyunlarının ağırlıklı olduğu bir senaryoda alınmaz. Düşük kalite bir VA hiç bir şekilde alınmaz ama kaliteli VA panel hikayeli oyunlar ve dizi film için çok iyidir. Yüksek kontrast oranından dolayı keyif verir.

Anladım hocam sayenizde bilgilendik, teşekkürlerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…