AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?

Allah Allah bana sadece Mail'de şu şu model var isterseniz yazmışlardı. Site link falan hiç görmedim.

Servisin sitesine girdim teklifi reddettim. Orada sebep vs. de sordu o kısmı da doldurdum. Modelle ilgili iletişime geçeceklerini belirten uyarı geldi ve kapandı site.

Kaç günde geldi? 10 Temmuz'dan beri bekliyorum ben.

10 Temmuz'da servise kendim teslim ettim bugün onaylandı.

Ne vermiştiniz ne aldınız?

Teklifi reddettiğim için bir şey almadım şu an. 24G2SP/BK gönderdim servise. Uygun bir teklif verilmezse ücret iadesi isteyip kendim farklı bir marka veya modele geçmeyi düşünüyorum.
Ben de aynı modeli gönderdim. 25G3ZM teklif edildiği gibi kabul edeceğim.

Ben de aynı modeli gönderdim. 25G3ZM teklif edildiği gibi kabul edeceğim.
Dostum benimkide garantide bende bekliyom bize kesin arkadaşa önerdikleri gibi 25g3zm önerecekler ben pek almayı düşünmüyorum ama muhtemelen bunu teklif edeceklerdir.

Teklifi reddettiğim için bir şey almadım şu an. 24G2SP/BK gönderdim servise. Uygun bir teklif verilmezse ücret iadesi isteyip kendim farklı bir marka veya modele geçmeyi düşünüyorum.
Ne kadara almıştınız ben 4500 e almıştım bide konuyu açan arkadaş 2 monitör reddetmiş başka da öneriyorlar para iadesi pek mantıklı değil siz öteki önereceklerine bakın.

Ne kadara almıştınız ben 4500'e almıştım bir de konuyu açan arkadaş 2 monitör reddetmiş başka da öneriyorlar para iadesi pek mantıklı değil siz öteki önereceklerine bakın.

5100 TL'ye almıştım. Diğerlerine önerilen modellerde gördüğüm kadarıyla hep sizin gönderdiğiniz modelden bir konuda eksiği olan bir model öneriliyor. Ben şahsen öyle bir modeli tercih etmeyi düşünmüyorum çünkü alırken bu özelliklerin olması için fazladan para verdim.

1-2K arası bütçe ekleyip yine benzer özellikle monitör alabilirim gibi duruyor. 3K eklersem de 2K 27 inç IPS panele geçiş yapabiliyorum. Eğer iade edersem 2K panele geçiş yapacağım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…