AOC 24G2SPU/BK monitörde yatay çizgiler çıktı

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
İlk başta Valorant oynarken tek çizgi vardı, neyse dedim, yapacak bir şey yok. Sonra hikayeli oyun girdim, tamamen siyah çizgi gözüküyordu. 1.5 yıl oldu alalı ve hâlâ garantisi var. İlk aldığım sıralar ekranın en altında küçük, yüzeysel bir çizik oluşmuştu. Sorunun ondan olduğunu düşünmüyorum ama garantide sorun ederler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullanıcı hatası yoksa sorun etmezler. Ederlerse THH verebilirsiniz.

Ortamda klima açıkken mi yaşıyorsunuz? Bende de buna benzer bir problem var ekranın tamamen çizgi çizgi oluyor ancak biraz ısındıktan sonra (Evet garip gelebilir ancak doğru mu diye kurutma makinesi ile test ettim) tüm problem çözülüyordu. Bir süre sonra sağ tarafta bir karaltı oldu maalesef onu çözemedim ama çizgi sorununu bu şekilde çözüyorum ben.

Klima değil de vantilatör kullanıyorum.

Garanti konusunda sorun yaşamazsın. Monitörün paneli kronik sorunlu. Garantiye yollayıp üst model sorunsuz bir model ile değişim yaptır.

Garanti konusunda sorun yaşamazsın. Monitörün paneli kronik sorunlu. Garantiye yollayıp üst model sorunsuz bir model ile değişim yaptır.

Önerdiğiniz bir model var mı hocam bende aynı şekilde bu monitörden kullanıyorum şu an ve arkadaşın dediği gibi sorun çıktı. IPS panel + Pivot özelliği olması kullanış açısından gayet rahat o yüzden benzer bir model varsa sorunsuz önerirseniz sevinirim. Kendimde bu sorun hakkında dün benzer bir konu açtım oradan kontrol edebilirsiniz.

Hocam ilk modeli reddettim 2.model 25G3zm önerdiler 240 Hz monitör gerçekten fark ettiriyor tek sorunu VA olması o da kaliteli bir panele sahip olduğu için renk konusunda falan IPS ile bir fark göremedim.

Hocam ilk modeli reddettim 2.model 25G3zm önerdiler 240 Hz monitör gerçekten fark ettiriyor tek sorunu VA olması o da kaliteli bir panele sahip olduğu için renk konusunda falan IPS ile bir fark göremedim.

Hocam VA panellere nedeni belirsiz bir ön yargım var galiba bunun sebebi muhtemelen etrafta dönen ghosting sorunları olabilir. Dediğiniz gibi sorunsuz güzel bir panele sahip olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…