Monitörün İtopya'da testi yapıldığında bir sorunu olmadığı söylendi ve eve gelip kurduğumda 1 tane ölü piksel olduğunu fark ettim. Beyaz, kırmızı, yeşil, mavi ve beyaz renklerde siyah görünüyor, anlayacağınız sürekli siyah görünen bir ölü piksel. AOC desteğe yazdım tecpro diye bir yetkili servise yönlendirildim, henüz cevap alamadım. Sizce garantiden değişimi yapılabilir mi?
İade evet mantıklı olmaz. Bu yüzden fiyatını sordum. Bu haliyle servis ile çözmeye çalışın. Fakat bazı firmalar ölü piksele için sayı belirtiyor. İşte o zaman suyun rengi değişiyor.
İade evet mantıklı olmaz. Bu yüzden fiyatını sordum. Bu haliyle servis ile çözmeye çalışın. Fakat bazı firmalar ölü piksele için sayı belirtiyor. İşte o zaman suyun rengi değişiyor.
Üretim hatası oluyor haliyle bu. Ekran yanması, ölü piksel, görüntü titremesi gibi sorunlar panel ve monitör iç kartı ile alakalı üretimsel kusurlar.
Servisin bunu iade alıp değişim yapması gerekir.
Fakat ülkemizde getir/götür işleri maliyetli olduğu için saçma sapan kurallar koyarak konuları THH'ye kadar götürmek gerekiyor.
Servisin tutumuna göre hareket edersiniz.
Aldığım mağaza olan Beylikdüzü İtopya üzerinden servise göndermek yerine kendim Kağıthane'deki AOC yetkili servisi TecPro'ya götürdüm, görevli kutuyu açtığında ölü piksel göremediğini ve monitörün yazılımını güncellediğini söyledi, inanmadım baktım harbiden de yoktu ölü piksel. Sonuç olarak benim monitörün biraz gezesi gelmiş.