AOC 24G2SPU/BK ve GTX 1650S uyumlu mu?

siento

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Monitör
AOC 24G2SPU/BK
Merhaba, AOC 24G2SPU/BK model monitörü alacağım fakat sistemim destekliyor mu emin olamadım. Anakartım ve Ekran kartım bunlar, sanırım anakartımda DP girişi yok ve HDMI 1.4b destekliyor. HDMI 1.4b ile 165hz alabilir miyim? Alamazsam ne yapmalıyım, önerilerinizi bekliyorum.

1694553941698.png

Merhaba, AOC 24G2SPU/BK model monitörü alacağım fakat sistemim destekliyor mu emin olamadım. Anakartım ve Ekran kartım bunlar, sanırım anakartımda DP girişi yok ve HDMI 1.4b destekliyor. HDMI 1.4b ile 165Hz alabilir miyim? Alamazsam ne yapmalıyım, önerilerinizi bekliyorum.

Anakarta takmayacaksınız kabloyu. Ekran kartına takacaksın ve onda DP olması gerek.

Merhaba, AOC 24G2SPU/BK model monitörü alacağım fakat sistemim destekliyor mu emin olamadım. Anakartım ve Ekran kartım bunlar, sanırım anakartımda DP girişi yok ve HDMI 1.4b destekliyor. HDMI 1.4b ile 165hz alabilir miyim? Alamazsam ne yapmalıyım, önerilerinizi bekliyorum.
HDMI 1.4 ile 165 alamazsın. Ben de o monitörü aldım ve HDMI 2.0 kablosu bakıyorum şu anda.

Ekran kartı çıktığınız zaman monitör kablolarını anakarta değil ekran kartına takıyorsunuz. Ekran kartınızda DP girişi var. Kullanabilirsiniz.

Ekran kartında dp girişi var, 165hz kullanabilirsin.

Ekran kartı çıktığınız zaman monitör kablolarını anakarta değil ekran kartına takıyorsunuz. Ekran kartınızda DP girişi var. Kullanabilirsiniz.
Ekran kartım DP 1.4 destekliyor her türlü sorunsuz bir şekilde kullanabilirim dimi? Freesync Premium ve G-Sync özelliklerinden de yararlanabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı