AOC 24G2SPU/BK ve GTX 1650S uyumlu mu?

Bağlantı kısmında HDMI 2.0b yazıyor.
HDMI 2.0b de destekliyor sanırım ama HDMI ile bağlantı kurarsam G-Sync özelliğini aktif edemiyorum diye biliyorum.

Kullanabilirsiniz, ayrıca monitörünüz G-Sync destekliyor gördüğüm kadarıyla.
O zaman monitörü sipariş geçiyorum hocam birazdan, herhangi bir sorun yok dimi?

HDMI 2.0b de destekliyor sanırım ama HDMI ile bağlantı kurarsam G-Sync özelliğini aktif edemiyorum diye biliyorum.

O zaman monitörü sipariş geçiyorum hocam birazdan, herhangi bir sorun yok dimi?
Yani zaten diğer dostlarımızın da belirttiği gibi kabloyu ekran kartına takacaksınız ve ekran kartınızda DP girişi var. Ayrıca monitörün yanında DP kablo çıkıyor mu ona göre ekstra DP kablo almanız gerekebilir.

Her yerde çıkıyor diyorlar hocam, izlediğim inceleme videolarında da kutu içeriğinde çıkıyordu yani. Bana da gönderirler herhalde

Her yerde çıkıyor diyorlar hocam, izlediğim inceleme videolarında da kutu içeriğinde çıkıyordu yani. Bana da gönderirler herhalde
Ben bilmediğim için sadece aklınızda bulunsun diye belirttim, hayırlı olsun şimdiden .

DP kablosu ya da HDMI 2.0 kablo alman lazım 165 hz alabilmek için. Ve kabloyu da ekran kartına takman lazım.
Kablonun sürümü olmaz.

Bu aoc monitorde hdmi 1.4 giris var ve kilit var en fazla 144hz alabilirsin. Gigabyet montiorde hdmi 2.0 girisi var hdmi üzerinden mak hz alabilirsin.

Hdmi dan yüzde yüz maks hz alırsın. Kilit yok.

Ben bilmediğim için sadece aklınızda bulunsun diye belirttim, hayırlı olsun şimdiden .
Sipariş geçebilirsin ben de aynı monitörü kullanıyorum tavsiye ederim. Hayırlı olsun şimdiden.
Siparişi şimdi geçtim, yardımlarınız için teşekkürler hocam. İyi forumlar dilerim.

Demek istediğinizi anlayamadım hocam.

Siparişi şimdi geçtim, yardımlarınız için teşekkürler hocam. İyi forumlar dilerim.

Demek istediğinizi anlayamadım hocam.
Aldığın aoc monitorde hdmi üzerinden 144ten fazla alamazsın monitoede hdmi kilidi var. Display portta 165 alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…