AOC 24G2SPU/BK vs Gigabyte G24F-2

tifazcik

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, bu iki monitör arasında kaldım. Bütçem 4.500 -5000 TL Xbox Series S ve PC için kullanacağım.

Son düzenleme:
İkisini de öneriyoruz. Önerilen monitörler arasında seçim yaparken ufak ayrıntılara takık olmak gerekiyor.
Misal AOC'ta pivot var ve renkler biraz daha başarılı. Ben aralarında baskın farklar göremiyorum.
Şahsen ikisini de beğenirim. AOC daha avantajlı oluyor o kadar. Gigabyte üzmez onu net belirteyim.

İkisini de öneriyoruz. Önerilen monitörler arasında seçim yaparken ufak ayrıntılara takık olmak gerekiyor.
Misal AOC'ta pivot var ve renkler biraz daha başarılı. Ben aralarında baskın farklar göremiyorum.
Şahsen ikisini de beğenirim. AOC daha avantajlı oluyor o kadar. Gigabyte üzmez onu net belirteyim.

Teşekkür ederim hocam Gigabyte'nin nasıl bir avantajı var?

Teşekkür ederim hocam Gigabyte'nin nasıl bir avantajı var?

Avantajı yok.
Kafa dengi monitörler. Aradaki minimal özellikler normal kullanıcıyı etkilemez. Yüzeysel bakarsak AOC'ta kaliteli Gigabyte'de.
Gigabyte'nin kasası hoşuma gidiyor. Sağlam bir hissi var.
180 Hz aşırtması evet var. HDR'de var.
Çok kullanışlı sayılmazlar. Native değerler daha sağlıklı kullanım ömrü sunar.

Bana görüntü olarak gigabyte daha hoş ve sağlam geliyor ama Aoc nin hoparlörü olduğu için sanırım aoc tercih edeceğim.

Bu ikisi arasında DCI-P3 gibi bir kaç farklılıklar var. Sizce hangi değerler daha önemli. Mesela HDMI 2.0 olanı almanın bir avantajı olur mu yoksa 1.4 yeterli onun yerine 2 tane fazladan usb portu daha işlevsel olur gibi. Çok benzer ama ufak tefek farklılıklar da var sonuçta.

@tifazcik merhaba satın aldınız mı acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı