AOC 24G2SPU/BK vs Lenovo Y27-30

BigGaming

Hectopat
Arkadaşlar normalde AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA monitörü düşünüyordum incelemeler gayet iyi çıktı forumda birkaç arkadaş da önerdi sağ olsunlar fakat biraz araştırınca MPRT tepkime süresinin 1ms GtG tepkime süresinin 4 ms olduğunu gördüm. Önerilen başka bir monitör ise.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.25.8
Lenovo Legion bunun ise MPRT tepkime 0.5 ms GTG tepkime 1 ms bu monitörde 27 inç olduğu için kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Takacağım sistem RX 6750 XT ve AMD Radeon 5600X 3.7GHz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar normalde AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA monitörü düşünüyordum incelemeler gayet iyi çıktı forumda birkaç arkadaş da önerdi sağ olsunlar fakat biraz araştırınca MPRT tepkime süresinin 1ms GtG tepkime süresinin 4 ms olduğunu gördüm. Önerilen başka bir monitör ise.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.25.8
Lenovo Legion bunun ise MPRT tepkime 0.5 ms MPRT tepkime 1 ms bu monitörde 27 inç olduğu için kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Takacağım sistem RX 6750 XT ve AMD Radeon 5600X 3.7GHz.
Konuyu bir daha açmanız iyi olmuş hocam.

Lenovo Legion bunun ise MPRT tepkime 0.5 ms GtG tepkime 1 ms bu monitörde 27 inç olduğu için kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Takacağım sistem RX 6750 XT ve AMD Radeon 5600X 3.7GHz.

O ekran kartına 1080p biraz düşük kalır ama bütçeniz buysa o baktığınız iki monitör iyi. Renk olarak AOC daha üstün, Lenovo pivot olarak daha iyi ve hoparlörü var. Onun dışında aynı sayılırlar.
Ms mevzusuna gelirsek @Saint Lucia hocam da birçok konuda söyledi. Kısaca ms mevzuları genel olarak pazarlama taktiği, rakamlara çok takılmayın.

O ekran kartına 1080p biraz düşük kalır ama bütçeniz buysa o baktığınız iki monitör iyi. Renk olarak AOC daha üstün, Lenovo pivot olarak daha iyi ve hoparlörü var. Onun dışında aynı sayılırlar.
Ms mevzusuna gelirsek @Saint Lucia hocam da birçok konuda söyledi. Kısaca ms mevzuları genel olarak pazarlama taktiği, rakamlara çok takılmayın.
genel olarak siz olsanız hangisinden yana tercihte bulunurdunuz

Ben AOC olanı alırdım çünkü monitörü sola-sağa döndürebilmek ve hoparlör monitörde aradığım özellikler değil. Sizin için ihtiyaç ise bu özellikler Lenovo'yu değilse AOC'u alın.
hemde 1000 tl fiyat farkı var AOC olan amd ekran kartında sorun oluşturmaz değil mi
Çünkü özelliklerine baktığımda itopya üzerinden g-sync gözüküyor

Benim sistemde sizinkine benzer. Normalde dell g2722hs alacaktım ama indirimden dolayi Gigabyte tercih ettim. Zaten monitör araştırırken radarimdaydi, 180 hz ve hdr var. 3600'e inince degerlendirdim. Buna da bakin derim.
bunu attılar fakat AOC daha iyi demişlerdi sizce de öyle değil mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı