yasarx Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #11 Arkadaşlar hızlı dönüşler için teşekkür ederim. HDR olduğunu Epey'de görmedim o yüzden karşılaştırdım şu an AOC almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar hızlı dönüşler için teşekkür ederim. HDR olduğunu Epey'de görmedim o yüzden karşılaştırdım şu an AOC almayı düşünüyorum.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.667 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #12 yasarx dedi: Arkadaşlar hızlı dönüşler için teşekkür ederim. HDR olduğunu Epey'de görmedim o yüzden karşılaştırdım şu an AOC almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ITOPYA mağazasına gidip alma şansın varsa oradan gidip almanı öneririm. Hem için rahat olsun diye ölü piksel testide yaptırırsın.
yasarx dedi: Arkadaşlar hızlı dönüşler için teşekkür ederim. HDR olduğunu Epey'de görmedim o yüzden karşılaştırdım şu an AOC almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ITOPYA mağazasına gidip alma şansın varsa oradan gidip almanı öneririm. Hem için rahat olsun diye ölü piksel testide yaptırırsın.
yasarx Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #13 İstanbul'da yaşamadığım için sipariş vereceğim.