ragapol Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #1 Monitör AOC 24G2SPU-BK Monitörümü yeni teslim aldım ölü piksel testini yaptım ve temiz çıktı ama ghosting testinde arkada bir siyahlık kalıyor gibi tam çözemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim. IMG_0754.MOV drive.google.com IMG_0755.MOV drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2023
Monitörümü yeni teslim aldım ölü piksel testini yaptım ve temiz çıktı ama ghosting testinde arkada bir siyahlık kalıyor gibi tam çözemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim. IMG_0754.MOV drive.google.com IMG_0755.MOV drive.google.com
Çözüm Saint Lucia 9 Mayıs 2023 ragapol dedi: IMG_0756.MOV drive.google.com Bu da yavaş çekimi göz atabilirsen sevinirim. Teşekkürler @Saint Lucia Genişletmek için tıkla... Anormal bir durum yok. Ghosting olduğunda nesne arkasında şöyle bir iz oluşuyor. Ayrıca yine bile hızlı yapmışsın. 480 yeterlidir.
ragapol dedi: IMG_0756.MOV drive.google.com Bu da yavaş çekimi göz atabilirsen sevinirim. Teşekkürler @Saint Lucia Genişletmek için tıkla... Anormal bir durum yok. Ghosting olduğunda nesne arkasında şöyle bir iz oluşuyor. Ayrıca yine bile hızlı yapmışsın. 480 yeterlidir.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #2 Biraz ghosting var gibi. Ne gibi bir yardım istiyorsun anlamadım. Sadece 2.videoda belli oluyor, o da azıcık. Artı 0 Eksi
Biraz ghosting var gibi. Ne gibi bir yardım istiyorsun anlamadım. Sadece 2.videoda belli oluyor, o da azıcık.
KS KS ragapol Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #3 Ciddi bir ghosting mi? FPS oyunları oynuyorum iade gerektirir mi? 1 aydan fazladır bu monitörü bekliyorum. @Saint Lucia Hocam rica etsem siz de göz atabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Ciddi bir ghosting mi? FPS oyunları oynuyorum iade gerektirir mi? 1 aydan fazladır bu monitörü bekliyorum. @Saint Lucia Hocam rica etsem siz de göz atabilir misiniz?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #4 ragapol dedi: Ciddi bir ghosting mi FPS oyunları oynuyorum iade gerektirir mi 1 aydan fazladır bu monitörü bekliyorum @Saint Lucia hocam rica etsem siz de göz atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yok. UFO gayet temiz. Çok hızlı da test etmişsin o yüzden inverse ghosting gibi durmuş. Daha yavaşlat daha net olur UFO'nun akıcılığı. Artı 0 Eksi
ragapol dedi: Ciddi bir ghosting mi FPS oyunları oynuyorum iade gerektirir mi 1 aydan fazladır bu monitörü bekliyorum @Saint Lucia hocam rica etsem siz de göz atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yok. UFO gayet temiz. Çok hızlı da test etmişsin o yüzden inverse ghosting gibi durmuş. Daha yavaşlat daha net olur UFO'nun akıcılığı.
KS KS ragapol Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #5 IMG_0756.MOV drive.google.com Bu da yavaş çekimi göz atabilirsen sevinirim. Teşekkürler @Saint Lucia Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #6 ragapol dedi: IMG_0756.MOV drive.google.com Bu da yavaş çekimi göz atabilirsen sevinirim. Teşekkürler @Saint Lucia Genişletmek için tıkla... Anormal bir durum yok. Ghosting olduğunda nesne arkasında şöyle bir iz oluşuyor. Ayrıca yine bile hızlı yapmışsın. 480 yeterlidir. Artı 0 Eksi Çözüm
ragapol dedi: IMG_0756.MOV drive.google.com Bu da yavaş çekimi göz atabilirsen sevinirim. Teşekkürler @Saint Lucia Genişletmek için tıkla... Anormal bir durum yok. Ghosting olduğunda nesne arkasında şöyle bir iz oluşuyor. Ayrıca yine bile hızlı yapmışsın. 480 yeterlidir.
otlaq Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #7 Hocam g24f2 deki pikselleşme sorunu konusunu gördüm aynı sorun bendede var sorunun çözümünü buldunuz mu ya da yeni monitör sorunu çözdü mü? Artı 0 Eksi
Hocam g24f2 deki pikselleşme sorunu konusunu gördüm aynı sorun bendede var sorunun çözümünü buldunuz mu ya da yeni monitör sorunu çözdü mü?
KS KS ragapol Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #8 otlaq dedi: Hocam g24f2 deki pikselleşme sorunu konusunu gördüm aynı sorun bendede var sorunun çözümünü buldunuz mu ya da yeni monitör sorunu çözdü mü? Genişletmek için tıkla... Monitörü iade edip AOC 24G2SPU aldım başlıkta belirttiğim gibi. Öneririm muadilleri arasında en kaliteli monitörlerden biridir. Artı 0 Eksi
otlaq dedi: Hocam g24f2 deki pikselleşme sorunu konusunu gördüm aynı sorun bendede var sorunun çözümünü buldunuz mu ya da yeni monitör sorunu çözdü mü? Genişletmek için tıkla... Monitörü iade edip AOC 24G2SPU aldım başlıkta belirttiğim gibi. Öneririm muadilleri arasında en kaliteli monitörlerden biridir.