Semre57
Megapat
Daha fazla
Dostlar selam monitörüm bugün geldi çok şükür ölü pikselden korkuyordum ama temiz çıktı. Ghosting testi ise kafamı karıştırdı. Zira monitöre gözle baktığımda bir ghosting sezmiyorum ufotestinde, çok çok az diyebilirim gözle görülen. Ancak fotoğraf çektiğimde çok kötü görünüyor UFO'lar. Ghosting araştırdığıma göre siyah çizgi bırakıyor bende o yok ama fotoğraf ile UFO'yu hiç net seçemiyorum.
Şöyle de bir durum var, fotoğraf değil video alıp durdurayım dedim belki kamera anlık alamıyordur diye, çektiğim videoda durdurup baktığımda çok temiz görünüyor. Yani fotoğraf kötü iken video gayet temiz gösteriyor (videoda durdurup bakıyorum)
Şu adrese 1 video ve birden fazla görsel ekledim. Sizce sorun ne? Ghosting var mı, yok mu? Monitörü default ayarda kullanıyorum. Herhangi bir ayara karışmadım. Şimdiden teşekkürler.
Bütün testleri sitenin önerdiği 960 hızında yaptım. Monitör 1ms MPRT 165Hz. Drive'a bakmak istemeyenler için 1 adet videodan durdurup aldığım, 1 adet de doğrudan kamera ile çektiğim fotoğrafı bırakacağım. Hangisini referans almalıyım?
Videodaki görüntü;
Telefon ile monitörün fotoğrafını çekince;
Şöyle de bir durum var, fotoğraf değil video alıp durdurayım dedim belki kamera anlık alamıyordur diye, çektiğim videoda durdurup baktığımda çok temiz görünüyor. Yani fotoğraf kötü iken video gayet temiz gösteriyor (videoda durdurup bakıyorum)
Bütün testleri sitenin önerdiği 960 hızında yaptım. Monitör 1ms MPRT 165Hz. Drive'a bakmak istemeyenler için 1 adet videodan durdurup aldığım, 1 adet de doğrudan kamera ile çektiğim fotoğrafı bırakacağım. Hangisini referans almalıyım?
Videodaki görüntü;
Telefon ile monitörün fotoğrafını çekince;
Son düzenleyen: Moderatör: