Ben de bugün aynı mesajı aldım. Aynı ürünler. Fakat değişim için önerdikleri monitörün yükseklik ayarı yok ayrıca dikey olmuyor. Teklifi iptal edersek ne oluyor acaba bilen var mı?Monitör arızalandığı için servise yollamıştım. 10 gün sonra bana değişim için bir mesaj gönderdiler, 165Hz olan monitörü 240Hz ile değiştirmek için bana gayet mantıklı geldi. Fikirlerinizi almak için konu açtım.
Eki Görüntüle 2442584
Ben aradım bugün reddedince bir form veriyorlarmış aldığın yerden değişim ya da para iadesi yapabiliyormuşsun. Sence mantıklı mı değişim?Ben de bugün aynı mesajı aldım. Aynı ürünler. Fakat değişim için önerdikleri monitörün yükseklik ayarı yok ayrıca dikey olmuyor. Teklifi iptal edersek ne oluyor acaba bilen var mı?
Özellik olarak değiştirilebilir gibi duruyor ama ben iptal ettim. Benim için pivot özelliği şart. Ayrıca benim 1,5 sene oldu alalı garanti süresi yarılandı. Eğer para iadesi alırsan bence daha iyi üzerine 3-5 bir şey koyunca çok daha iyi model alabiliyorsun üstelik +3sene garantin olur.Ben aradım bugün reddedince bir form veriyorlarmış aldığın yerden değişim ya da para iadesi yapabiliyormuşsun. Sence mantıklı mı değişim?
Ben daha şimdi kabul ettim.Özellik olarak değiştirilebilir gibi duruyor ama ben iptal ettim. Benim için pivot özelliği şart. Ayrıca benim 1,5 sene oldu alalı garanti süresi yarılandı. Eğer para iadesi alırsan bence daha iyi üzerine 3-5 bir şey koyunca çok daha iyi model alabiliyorsun üstelik +3sene garantin olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.