Bunu öğrendikten sonra iade etmekle uğraşmamaya karar verdim umarım çoğalma gibi bir durum olmaz birkaç konu daha gezdim bazıları çoğaldığı hakkında hiçbir testin olmadığını söylüyor bazıları hemen iade edin yazıyor ama bir arkadaş iade etmiş bu sefer 2 ölü pikselli monitor göndermişler tamamen şans işi olduğunu anladım yardımınız teşekkürler arkadaşlar.
 
Saçmalama hemen iade etmelisin süresini geçirmeden, 2 AOC 24g2spu aldım, birincisinde kırmızı renkte kocaman siyah ölü pixel, ikincisinde de sol alt da windows arama çubuğunun olduğu bölgelede tüm renklerde olan siyah pixel gördüm, işin kötü tarafı 1-2 gün kullandıktan sonra baktım ki çevresinde birkaç tane daha ölü pixel oluşmuş. İade ettim ve paramı aldım şuan tekrar alıp almamak arasında ikilemdeyim. Bende sizin gibi aptekden aldım. Sen sıfır ürün parası veriyorsun ölü pixelsiz kaliteli bir monitör senin en doğal hakkın.

İade etmeni tavsiye ederim. Zaten eğer kabul ederlerse ambalajlayıp bir başkasına sıfır ürün diye kakalamaya çalışacaklardır.
Aynısını yaşadım, açılmış kutu gelmişti ilk siparişte, direkt kırmızıda ölü pixel çıktı kocaman. Adamlara bunu yazıyorum diyor ki kargoda açılmış olabilir.
 
peki iade ettikten sonra ne yapmalıyım

tekrar aynı sorunun daha büyüğünü yaşayabilirim

Babam belki 1.iadeye izin verebilir (hala sormadım) ama 2. veya 3. iadeye asla izin vermez monitöru mağazaya gidip alma ihtimalimde yok.
 
peki iade ettikten sonra ne yapmalıyım


tekrar aynı sorunun daha büyüğünü yaşayabilirim
Tekrar iade edersin? Durumu açıkla babana, şurada ölü pixel var sıfır parası veriyoruz neden sorunlu ürün alalım. Trendyol-hepsiburada-amazon gibi yerden aldıysan adresten teslim kargo var, güzelce kutula ürünü sonra kapıdan alsınlar götürsünler.
 

Yukarıda dediğim gibi babamın pek teknolojiyle arası yok böyle şeylerden çok anlamıyor 1.iadeye bile izin vereceğini düşünmüyorum. İzin verdi diyelim 2. veya 3.iadeye asla izin vermez.
 
Yukarıda dediğim gibi babamın pek teknolojiyle arası yok böyle şeylerden çok anlamıyor 1.iadeye bile izin vereceğini düşünmüyorum. İzin verdi diyelim 2. veya 3.iadeye asla izin vermez.
Onun yapacağı bir iş yok, sen yapacaksın işlemleri. Nereden satın aldı? Atıyorum trendyoldan aldı diyelim, hesabına giriyorsun siparişler kısmından iade diyorsun ve işlemleri başlatıyorsun. Adresten geliyorlar alıyorlar, oldu bitti.
 
AOC iade alır hemen ilk defa burdaki forumda denk geldim AOC un 27inç ve daha üzeri FAST IPS monitörlerinde ölü piksele.
Panel üreticileri:
Samsung
AUO
NEC
LG/Philips
Sharp
Hitachi
Hydis sonuçta bunların ürettiği panelleri kullanıyorlar.

www.boelcd.com
Panel üreticileri:
Samsung
AUO (Benq %15 hisse sahibi)
NEC
LG/Philips
Sharp
Hitachi
Hydis
Apple: LCD ekranlarını kendi üretiyor.
Sony : ekranları LG üretiyor.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…