AOC 24G2SPU monitörde ölü piksel sorunu için garantiye mi gönderilmeli?

Killua0

Hectopat
Dostlar merhaba. AOC 24G2SPU model monitörü kullanmaktayım. Monitör 1.5 yıldır benimle ve şu an fark ettim ki alt tarafta yeşil çizgiler oluşmuş. Ölü piksel olduklarını tahmin ediyorum ancak bu konularda net bilgi birikimine sahip değilim. Farklı bir kablo ile bilgisayara bağlamayı denedim, ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden yükledim, ekran kartı sürücüsüne son sürüm güncellemesi yaptım ancak sorun düzelmedi. Ayrıyeten monitör herhangi bir darbe ve benzeri bir şey görmedi. Garantisi hala devam ediyor. Bu durumda yapabileceğim en iyi şey garantiye göndermek mi? Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve bilgisayar bu süreçte bana çok yardımcı oluyor. Tüm gün derslerime bu ekran başında çalışıyorum ve dolayısıyla önümüzde 10 aylık süreçte benim için kilit eşya pozisyonunda. Monitörü aldığım firmanın adını vermem sorun olur mu bilmediğimden dolayı vermiyorum ancak garanti için gönderilen ürünler ortalama 2-3 hafta boyunca onlarda kalıyormuş. Garantiye 10 ay sonra göndermiş olsam bir sorun olur mu firma açısından, hala garantiden faydalanabilir miyim? Son olarak, bu çizgilerin sayısı zamanla artar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…