AOC 24G2SPU mu yoksa Lenovo G24-20 mi?

UcanMuz

Hectopat
Merhaba yeni monitör alacağım sizce hangisini almalıyım?

Not: G-Sync kullanıcısıyım.

Bütçeniz yetiyorsa AOC çok daha iyi bir monitör. Bu arada Lenovo monitörde de FreeSync ile G-Sync açabiliyorsunuz.

Yetiyor. Normalde ASUS alacaktım fakat kronik sorunları olduğu için vazgeçtim. Teşekkürler.

Bütçeniz yetiyorsa AOC çok daha iyi bir monitör. Bu arada Lenovo monitörde de FreeSync ile G-Sync açabiliyorsunuz.

Monitör önerisi konularına çözüm veriyorlar mıdır?

Son düzenleme:
Merhaba yeni monitör alacağım sizce hangisini almalıyım?

Not: G-Sync kullanıcısıyım.
Lenovo G24-20 23.8 öneririm kendim bizzat kullanıyorum 4 haftadır. Aşırı memnunum siyahlar tam siyah 165 Hz de kullanıyorum. Hayalet ekran testi falan yaptım öyle bir sorunu çıkmadı aynı şekilde ölü piksel vb de çıkmadı. Monitör aşırı sağlam ve çok kaliteli malzeme kalitesi olarak. Valorant oynuyorum genelde hiç bir sorun çıkarmadı bana Lenovo almanız çok daha iyi olacaktır.

(AOC hiç kullanmadım aradaki farkı bilmiyorum ben sadece Lenovo monitörü kullandığım için alırsanız pişman olmazsınız)

Niye ? Lenovonun hem laptop hem G24-20 monitörünü kullanıyorum uzak durulacak bir yanını görmedim. Müşteri hizmetleri de çok ilgililer.
aoc, hp, lenovo, viewsonic, samsung, asus ve en son olarak da acer kullanmış biri olarak lenovonun servisi kadar kötü servis görmedim, 24-20 ben de satın aldım ve monitör normalde güzel fakat bende ölü pixel ve ekran titremesi sorunları vardı, bazı alan arkadaşlarda da ölü pixel ve cihazdan ses gelmesi durumları yaşanmış. Cihazı 3 saati bile geçirmeden iadeye gönderdiğimde satıcı lenovoya göndermiş, lenovo da ölü pixelde iade veya değişim yapılmadığını, ayrıca ürünün kullanıcı yüzünden çizik ve lekeler ile gönderildiğini yazmış servis notuna, ki bunlar anlayacağın üzere yalan. Monitör her ne kadar f/p olsa da başına bu gelirse yapabilecek hiçbir şeyi yok müşterinin, başka markalara yönelsin.

AOC olanı daha iyi. Renk ve panel olarak hemen hemen AOC ile aynı fiyatta sayılan Dell G2422HS'den daha iyi kendisi.

Lenovo G24-20 23.8 öneririm kendim bizzat kullanıyorum 4 haftadır. Aşırı memnunum siyahlar tam siyah 165 Hz de kullanıyorum. Hayalet ekran testi falan yaptım öyle bir sorunu çıkmadı aynı şekilde ölü piksel vb de çıkmadı. Monitör aşırı sağlam ve çok kaliteli malzeme kalitesi olarak. Valorant oynuyorum genelde hiçbir sorun çıkarmadı bana Lenovo almanız çok daha iyi olacaktır.

(AOC hiç kullanmadım aradaki farkı bilmiyorum ben sadece Lenovo monitörü kullandığım için alırsanız pişman olmazsınız)

Hocam sizi yakalamışken sorayım ben de Lenovo kullanıyorum, renk ayarlarını atabilir misiniz rica etsem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı