AOC 24G2SPU ölü piksel mi sıkışmış piksel mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta önce AOC 24G2SPU aldım ve aldığımda hiçbir şey yoktu. Az önce gözüme 1 piksel çarptı fakat sadece beyaz ve yeşil renkte fark ediliyor. Siyah kırmızı ve mavide bir problem yok. Bu sıkışmış piksel mi ölü piksel mi? Açıkçası beni hiç rahatsız etmiyor gider gitmez bana fark etmez fakat artar mı bu artmaz mı onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-05-25 at 17.34.57.jpeg
    376,3 KB · Görüntüleme: 79
  • WhatsApp Image 2023-05-25 at 17.34.51.jpeg
    468,9 KB · Görüntüleme: 76
  • WhatsApp Image 2023-05-25 at 17.34.57 (1).jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 76
  • WhatsApp Image 2023-05-25 at 17.34.57 (2).jpeg
    154,3 KB · Görüntüleme: 71
Stuck piksel gibi görünüyor, yayılabilir mi emin değilim. Ölü pikseller de bazen yayılıyor bazen yayılmıyor.

Stuck piksel gibi görünüyor, yayılabilir mi emin değilim. Ölü pikseller de bazen yayılıyor bazen yayılmıyor.

Birkaç konuya baktım da zamanla geçenler de olmuş. Durduk yere oluştu hiçbir problem yoktu. Zamanla artarsa garanti kapsamına giriyor mu yoksa ilk 15 gün içinde mi işlem yapmam gerekiyor?

Birkaç konuya baktım da zamanla geçenler de olmuş. Durduk yere oluştu hiçbir problem yoktu. Zamanla artarsa garanti kapsamına giriyor mu yoksa ilk 15 gün içinde mi işlem yapmam gerekiyor?
Banada sıkışmış pixel gibi geldi, Hangi siteden aldınız bilmiyorum ama değişim/iade hakkınızı denemekten çekinmeyin. Siz kusursuz mâl için para ödediniz.

Bana kalırsa, siz şimdiden müşteri temsilcileriyle görüşün ne olur ne olmaz. @Zerons hocam stuck pikselli bir monitör kullanıyor, size daha detaylı bilgi verebilir.

Bana kalırsa, siz şimdiden müşteri temsilcileriyle görüşün ne olur ne olmaz. @Zerons hocam stuck pikselli bir monitör kullanıyor, size daha detaylı bilgi verebilir.

Teşekkür ederim bir yazmayı deneyeyim. @Zerons hocam siz de bilgi verebilir misiniz?

Ne kadar süre yapmam gerekli? Ölü piksel diğer renkleri verebiliyor mu hocam?

Ölü piksel testinin, renkler üzerinde yapılma amacı budur. Hangi rengi veremiyorsa oradan anlaşılır. Bu da bir ölü piksel çeşididir. Tüm renkleri veremeyen piksel de ölü pikseldir.
Çok karıştırılıyor bu.

Bazı pikseller sıkışabiliyor. Bu tek renkte olur genelde.

1 saat kadar beklet. Düzelmezse değişim talep et.

Anladım bir deneyeyim teşekkür ederim. Mesai saatleri dışında olduğu için kendilerine destek bildirimi oluşturdum yarın da telefonla ararım. 4400 TL'ye almıştım ben şu an 4200 TL'ye düşmüş fiyatı. Sinerji üzerinden almıştım.

Bu da Slow Motion renk geçişeri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bir yazmayı deneyeyim. @Zerons hocam siz de bilgi verebilir misiniz?

Benim de bunların üzerine pek söyleyebileceğim bir şey yok açıkçası. Yukarıda atılan testleri uygulayın düzelmezse ve çok gözünüze takılırsa iade veya değişim talep edebilirsiniz, ben alalı 1 ay oldu şimdiye kadar büyüdüğünü vs. görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…