Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum fakat laptopumda DisplayPort girişi yok. DisplayPort Type-C uzerinden destekli. Type-C to DisplayPort bir kabloyla bağlayabilir miyim veya normal DisplayPort kalitesi alır mıyım veya G-Sync aktif edebilir miyim? Eğer bu özellikleri kullanamazsam HDMI üzerinden baglantı kurmam gerekecek ve bu monitör HDMI 2.0 desteklemediginden farkli bir monitör bakmam gerekecek. Yardımcı olursanız sevinirim.
Laptopunuzun Type-C portunun DP özelliği varsa (yani görüntü aktarımı) Type-C to DP almanızca sakınca yoktur. Zaten önerim bu şekildedir. Pusat USB Type-C / DisplayPort Kablo | Monster Notebook pahalı ama kaliteli kablodur.
Bu kablo sayesinde G-Sync'te açılabiliyor. Bu kablo normal DP formatındadır. Performans kaybı olmaz.
teşekkürler hocam son bir şey sormak istiyorum, monitör konusunda yukarıda belirtmiş olduğum monitör ve gigabyte g24f-2 modeli arasında kaldım. hangisini önerirsiniz, ben free sync ve g sync arasinda kaldım biraz. birisi g sync uyumlu digeri direkt g sync çok farkı var mı acaba performans açısından ?
Teşekkürler hocam son bir şey sormak istiyorum, monitör konusunda yukarıda belirtmiş olduğum monitör ve Gigabyte G24F-2 modeli arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz, ben Free Sync ve G-SYNC arasında kaldım. Biraz. Birisi G-SYNC uyumlu digeri direkt G-SYNC çok farkı var mı acaba performans açısından?
Teşekkürler hocam son bir şey sormak istiyorum, monitör konusunda yukarıda belirtmiş olduğum monitör ve Gigabyte G24F-2 modeli arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz, ben Free Sync ve G-SYNC arasında kaldım. Biraz. Birisi G-SYNC uyumlu digeri direkt G-SYNC çok farkı var mı acaba performans açısından?
Dostum AOC, Gigabyte'den üstün. Fakat Gigabyte'de üzmez.
G-Sync olayına takılma çünkü Sync'lar zaten komplike olarak çalışıyor.
FreeSync üzerinden DP yardımıyla G-Sync alıbiliyor.
Adaptive Sync üzerinden de AMD üzerinden FreeSync açılabiliyor.
Bunlar artık aşıldı.
Dostum AOC, Gigabyte'den üstün. Fakat Gigabyte'de üzmez.
G-Sync olayına takılma çünkü Sync'lar zaten komplike olarak çalışıyor.
FreeSync üzerinden DP yardımıyla G-Sync alıbiliyor.
Adaptive Sync üzerinden de AMD üzerinden FreeSync açılabiliyor.
Bunlar artık aşıldı.