MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #21 Agusta dedi: Gigabyte olanını 2 saat önce aldım. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak SS IPS, HDR Ready gibi birkaç artısı var. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Agusta dedi: Gigabyte olanını 2 saat önce aldım. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak SS IPS, HDR Ready gibi birkaç artısı var. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #22 Agusta dedi: Gigabyte olanını 2 saat önce aldım. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak SS IPS, HDR ready gibi birkaç artısı var. Genişletmek için tıkla... Bende buna karar verdim aldım hocam. Agusta dedi: Gigabyte olanını 2 saat önce aldım. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak SS IPS, HDR ready gibi birkaç artısı var. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın bu arada. Dosya Ekleri B31EC16F-B0FD-425F-9D21-C9865D739792.jpeg 43,9 KB · Görüntüleme: 161
Agusta dedi: Gigabyte olanını 2 saat önce aldım. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak SS IPS, HDR ready gibi birkaç artısı var. Genişletmek için tıkla... Bende buna karar verdim aldım hocam. Agusta dedi: Gigabyte olanını 2 saat önce aldım. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak SS IPS, HDR ready gibi birkaç artısı var. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın bu arada.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 19 Şubat 2025 #23 B.Özdemir dedi: Bende buna karar verdim aldım hocam. Güle güle kullanın bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam AOC monitörden hala memnun musunuz? Agusta dedi: Gigabyte olanını 2 saat önce aldım. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak SS IPS, HDR ready gibi birkaç artısı var. Genişletmek için tıkla... Hocam GİGABYTE monitörden hala memnun musunuz?
B.Özdemir dedi: Bende buna karar verdim aldım hocam. Güle güle kullanın bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam AOC monitörden hala memnun musunuz? Agusta dedi: Gigabyte olanını 2 saat önce aldım. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak SS IPS, HDR ready gibi birkaç artısı var. Genişletmek için tıkla... Hocam GİGABYTE monitörden hala memnun musunuz?
Agusta Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #24 Daniellvl dedi: Hocam GİGABYTE monitörden hala memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Bir kez olsun kullanmak nasip olmadı desem.. (Başıma bir kaza olayı geldi. ) Önümüzdeki aylarda kutusundan çıkartıp kullanmaya başlayabilirsem genel izlenimi yazmaya çalışırım.
Daniellvl dedi: Hocam GİGABYTE monitörden hala memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Bir kez olsun kullanmak nasip olmadı desem.. (Başıma bir kaza olayı geldi. ) Önümüzdeki aylarda kutusundan çıkartıp kullanmaya başlayabilirsem genel izlenimi yazmaya çalışırım.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 20 Şubat 2025 #25 Agusta dedi: Bir kez olsun kullanmak nasip olmadı desem. (başıma bir kaza olayı geldi. ) Önümüzdeki aylarda kutusundan çıkartıp kullanmaya başlayabilirsem genel izlenimi yazmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
Agusta dedi: Bir kez olsun kullanmak nasip olmadı desem. (başıma bir kaza olayı geldi. ) Önümüzdeki aylarda kutusundan çıkartıp kullanmaya başlayabilirsem genel izlenimi yazmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.