AOC 24G2SPU vs Gigabyte G25F2 vs Lenovo Legion R25i‑30

• Konuyu başlatan FNT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 872
Arkadaşlar galiba ASUS VP249QGR 'de de aynı panel, aynı arıza var. Başka bir forumda, bir arkadaş benim yaşadığım sorunun bire bir aynısını yaşamış bu monitör ile.
Msi, gigabyte ve aoc da BOE LC238-LF4F varken VP249QGR de Panda LC238-LF1F var. Diğerleri a-si tft panel kullanırken bunda oxide tft panel var. Biri 144hz native iken diğeri 165hz native. Farklı paneller.

Msi, gigabyte ve aoc da BOE LC238-LF4F varken VP249QGR de Panda LC238-LF1F var. Diğerleri a-si tft panel kullanırken bunda oxide tft panel var. Biri 144hz native iken diğeri 165hz native. Farklı paneller.
Belki panelin yan tarafında ki devre kanalları ve pcbler aynı olabilir. Ben aşırı şüphelendim çünkü bire bir aynı arıza.

Belki panelin yan tarafında ki devre kanalları ve PCB'ler aynı olabilir. Ben aşırı şüphelendim çünkü bire bir aynı arıza.

MSI G241 ve ViewSonic XG2405 modelleri de VP249QGR ile aynı paneli kullanıyor. Onlara da bakmak lazım. Bu panelin seri üretimi 2019, aoc ve msi g2412 gibi modellerin kullandığı panelin seri üretimi ise 2021.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı