AOC 24G2SPU yerine 27G2SPU alınırsa sorun olur mu?

Bütçe
6500

Rochroa

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
27G2SPU
Merhaba normalde 24 inç olarak sipariş edecektim fakat stoku yoktu 27 inç versiyonunu buldum sizce sıkıntı olur mu? Oyunlarda falan kullanan varsa iyi kötü yanlarını yazabilir mi? 27 inç modelin kullanım amacım video, film, dizi izlemek ve aynı eşit derecede oyun oynamak oyunlarda fazla kasan birisi değilim. Oynadığım oyunlar Apex Legends, TFT, Valorant, CS 2

Almışsınız hocam zaten hayırlı olsun. G24F-2 de tercih edilebilirdi daha uygun fiyata ama dediğiniz gibi 27 inç için gayet güzel.

Amacınız buysa gayet iyi yapmışsınız.

Almışsınız hocam zaten hayırlı olsun. G24F-2 de tercih edilebilirdi daha uygun fiyata ama dediğiniz gibi 27 inç için gayet güzel.
yok henüz almadım hocam aklımda 24g2spu modelinin stoğu bitince g24f-2 ve bu 27 inç modeli takıldı fakat piksel sayma gibi bi durum olur mu sizce belli eder mi?

Amacınız buysa gayet iyi yapmışsınız.
evet amacım belirttiğim gibi oyunları fazla kasmadan oynayan biriyim ve oyun oynadığım kadarda dizi, film ve video izlemeyi severim fakat 27inç monitör için 1080p uygun mudur piksel sayma mevzuları dönüyordu öyle bir şey yaşar mıyım sizce?

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum 24inç modelinin stoku kalmamış sizce 27inç almam mantıklı mı?

AOC'un stokları hızlı bitiyor. Hem az geliyor hem arz/talep oranı epey fazla.
27 inç modelinin görüntü kalitesinde hiçbir eksilme yok. Piksel sayarsın falan fıstık muhabbetleri boş muhabbetler. Eğer genel olarak 27 inç size boyut olarak büyük gelmeyecekse almanızda sakınca yok.
Gigabyte 27 inç Fakat fiyat ve performans olarak rakibi olan Gigabyte var. Hem daha ucuz.
24 inç potasında fiyatıyla göz kamaştıran HP var. HP Omen 25i (22J05E9) Monitör Asansör ve pivot yok ama kalitesi tartışılmaz.
Bunlarla uğramayayım diyorsan ya 24 inç SPU'yu bekle ya da 27 inç modeli hayırlı olsun diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…