AOC 24g2U 1 Adet Ölü Piksel Değişim Yapılmalı mı?

Kirve

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 3 saat önce monitörüme kavuştum şükür fakat bir tane ölü piksel çıktı ve bu olaya aşırı şekilde üzüldüm. Bende şans ne arar ki.

Ne yapacağım hakkında en ufak bilgim yok. Işık sızması çok az derecede rahatsızlık dahi vermiyor.
Monitörü çok beğendim fakat bu ölü piksel olayı beni çok üzdü. Çok küçük olsa bile sürekli gözüme takılıyor, takılacakta biliyorum kendeğil mi?

Şimdi o kadar korkuyorum ki değişime göndermeye bir 15 gün beklerim herhalde.
Artı bir de yeni gönderecekleri üründe ölü piksel var mı yok mu ışık sızması var mı yok mu bilinmeyecek, gelecek bakacağım yine ölü piksel var. Bu durumda iyice çağresizlik hissedeğim. Ne yapacağım hakkında bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?

Ölü pikseli yeşil ve beyazda görebildim. Kırmızı, mavide farkedemiyorum. Siyahda çok iyice dibine girip bakınca küçük bir beyazlık oluyor. Kamerada görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 tane ölü piksel büyük bir sorun değil diyip kabul etmeme gibi bir şey yapmazlarsa bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Bence değişime gönderin büyük ihtimalle yenisini gönderirler. 999TL kampanyasından almadıysanız koşulsuz iade edin yeniden alın derim.

Merhaba, benim AOC 24G2U'da da bir adet ölü piksel vardı. Bugün UPS ile değişim için geri gönderdim.
yenisini gönderecekler mi hocam ?
göndereceklerse de test yapıp mı gönderecekler?
şuan ki monitörde ışık sızması yok yeni gönderecekleri monitörde ışık sızması olursa ne olacak?
ve hızlı işlem yapacaklar mı ?

Ben orada olmayacağım için muhtemelen test etmeden yenisini gönderecekler. Yeni gönderilende sorun olursa onu da gönderirsin. Bakalım kaç hafta sonra gelecek. İnanılmaz yavaş çalışıyorlar.

Bu testi nasıl yaptın hocam ve ayrıca monitör driverini nerden indirdin acaba link atabilir misin bende de g sync aktif olmuyor

Ben orada olmayacağım için muhtemelen test etmeden yenisini gönderecekler. Yeni gönderilende sorun olursa onu da gönderirsin. Bakalım kaç hafta sonra gelecek. İnanılmaz yavaş çalışıyorlar.
aynen öyle vallahi çekindiğim iki konu var birincisi çok yavaş çalışmaları ikincisi yeni gönderilen monitöründe sağlam olmasının kesinliği yok..
Merhaba, benim AOC 24G2U'da da bir adet ölü piksel vardı. Bugün UPS ile değişim için geri gönderdim.
değişim için telefonla mı aradınız , nasıl bi işlemden geçtiniz hocam ? anlatabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…