YILSUK11
Megapat
- Makaleler
- 1
Selamlar arkadaşlar 6 ay önce N11 sitesinden ölü pikselli olarak satın aldım. Daha 18 ay garantisi mevcuttur. Resimde de görüldüğü üzere çerçevenin yarım CM altında ölü piksel vardır. Bir adette yarı ölü piksel vardır bazen gözüküyor bazen gözükmüyor. Çoğunlukla gözükmüyor, gözükse bile sadece sarı, kırmızı gibi renkleri veremiyor mavi, yeşil gibi renklerde sorunsuz çalışmakta. Ben 6 ay kullandım, ölü pikseller önemsiz noktalarda oldukları için göze batma gibi bir durum olmadı. Kahramanmaraş'ta oturuyorum elden teslim ilk tercihim, ama isteyen olursa il dışına da kargolarım. Dükkanımız var reklam olmasın diye isim vermiyorum ama referans amaçlı dükkanın Instagram hesabından dm atabilirim.
Fiyat: 1100 TL
Şu anda 1600 liraya bu monitörün sıfırının ölü piksellisini alabilirsiniz ancak ölü pikseller monitörün ortasında çıkabilir. İade etme gibi bir şansınız da olmaz çünkü paketi açılan ürünler cayma hakkından yararlanamıyor. Kutu, fatura, garanti mevcuttur. HDMI kablosunu bulamıyorum ama problem değil orijinal DP kablosu mevcut, genelde FreeSync'ya da G-SYNC kullanmak için DP kablosu tercih ediliyor.
Fiyat: 1100 TL
Son düzenleme: