AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

Arkadaşlar körü körüne alınır demişiz de, 6-bit+FRC olması bir değişiklik tekabül eder mi?
1080p gerçek 8-bit 144 Hz IPS monitör yok. 8-bit IPS monitörler var onlar da 60 Hz. Ayrıca kendi deneyimlerime göre 6-bit+FRC IPS'in 8-bit VA'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Bu monitörü ben de takip etmek istiyorum. Fiyat aralığı şu an 1280₺ - 1350₺. Kutu içeriği nedir belli mi? Bir de alıp kullanmış / denemiş olan var mı?

hocam reddit de kullanıcı yorumlarında okuduğuma göre display ve hdmi kabloları çıkıyor kutudan diğer standart belgeler falan da geliyordur heralde.

bence sıkıntısı yok ekrana dokunduğunda izde kalmıyor parmak izi gibi 144hz akıyor her oyunda şu videoda sorunum varda technoya attım bende sorunumu mönitörü burdan görebilirsin hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 gün önce birisi bütün konulara bu monitör hakkında olumsuz yorum yapıyordu bende almayı düşünüyordum vazgeçtim renklerde sorun varmış sanırım

o arkadai ghosting sorunu var yazmış ama redditte ghostingden şikayetçi olan görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…