1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 12 Ekim 2019 #11 Mehmet Yıldırım KAYTAN dedi: Arkadaşlar körü körüne alınır demişiz de, 6-bit+FRC olması bir değişiklik tekabül eder mi? Genişletmek için tıkla... 1080p gerçek 8-bit 144 Hz IPS monitör yok. 8-bit IPS monitörler var onlar da 60 Hz. Ayrıca kendi deneyimlerime göre 6-bit+FRC IPS'in 8-bit VA'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Mehmet Yıldırım KAYTAN dedi: Arkadaşlar körü körüne alınır demişiz de, 6-bit+FRC olması bir değişiklik tekabül eder mi? Genişletmek için tıkla... 1080p gerçek 8-bit 144 Hz IPS monitör yok. 8-bit IPS monitörler var onlar da 60 Hz. Ayrıca kendi deneyimlerime göre 6-bit+FRC IPS'in 8-bit VA'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.162 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 12 Ekim 2019 #12 Bu monitörü ben de takip etmek istiyorum. Fiyat aralığı şu an 1280₺ - 1350₺. Kutu içeriği nedir belli mi? Bir de alıp kullanmış / denemiş olan var mı?
Bu monitörü ben de takip etmek istiyorum. Fiyat aralığı şu an 1280₺ - 1350₺. Kutu içeriği nedir belli mi? Bir de alıp kullanmış / denemiş olan var mı?
Abdullah MUTLU Hectopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #13 hocam reddit de kullanıcı yorumlarında okuduğuma göre display ve hdmi kabloları çıkıyor kutudan diğer standart belgeler falan da geliyordur heralde.
hocam reddit de kullanıcı yorumlarında okuduğuma göre display ve hdmi kabloları çıkıyor kutudan diğer standart belgeler falan da geliyordur heralde.
ilyaso3437 Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #14 ben 27 incini aldım bence erik gibi mönitör
Abdullah MUTLU Hectopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #15 ilyaso3437 dedi: ben 27 incini aldım bence erik gibi mönitör Genişletmek için tıkla... ben 24" in siparişini verdim de siz memnun musunuz monitörden? bi sıkıntısı var mı?
ilyaso3437 dedi: ben 27 incini aldım bence erik gibi mönitör Genişletmek için tıkla... ben 24" in siparişini verdim de siz memnun musunuz monitörden? bi sıkıntısı var mı?
ilyaso3437 Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #16 bence sıkıntısı yok ekrana dokunduğunda izde kalmıyor parmak izi gibi 144hz akıyor her oyunda şu videoda sorunum varda technoya attım bende sorunumu mönitörü burdan görebilirsin hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bence sıkıntısı yok ekrana dokunduğunda izde kalmıyor parmak izi gibi 144hz akıyor her oyunda şu videoda sorunum varda technoya attım bende sorunumu mönitörü burdan görebilirsin hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Ryu Hectopat Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 47 12 Ekim 2019 #17 2 gün önce birisi bütün konulara bu monitör hakkında olumsuz yorum yapıyordu bende almayı düşünüyordum vazgeçtim renklerde sorun varmış sanırım
2 gün önce birisi bütün konulara bu monitör hakkında olumsuz yorum yapıyordu bende almayı düşünüyordum vazgeçtim renklerde sorun varmış sanırım
Abdullah MUTLU Hectopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #18 o arkadai ghosting sorunu var yazmış ama redditte ghostingden şikayetçi olan görmedim ben
ilyaso3437 Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #19 Abdullah MUTLU dedi: o arkadai ghosting sorunu var yazmış ama redditte ghostingden şikayetçi olan görmedim ben Genişletmek için tıkla... bu ghosting işi ne ben bilmiyorum açıklar mısın biraz ne oluyor yani bu ghosting
Abdullah MUTLU dedi: o arkadai ghosting sorunu var yazmış ama redditte ghostingden şikayetçi olan görmedim ben Genişletmek için tıkla... bu ghosting işi ne ben bilmiyorum açıklar mısın biraz ne oluyor yani bu ghosting
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 12 Ekim 2019 #20 Abdullah MUTLU dedi: o arkadai ghosting sorunu var yazmış ama redditte ghostingden şikayetçi olan görmedim ben Genişletmek için tıkla... Ben de araştırıyorum bayadır, Reddit dahil ghostingden şikayetçi olan görmedim. Genel olarak çok beğenilen bir monitör olmuş deniliyor.
Abdullah MUTLU dedi: o arkadai ghosting sorunu var yazmış ama redditte ghostingden şikayetçi olan görmedim ben Genişletmek için tıkla... Ben de araştırıyorum bayadır, Reddit dahil ghostingden şikayetçi olan görmedim. Genel olarak çok beğenilen bir monitör olmuş deniliyor.