AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

Çok da fazla takılmamak, uzatmamak lazım hocam. İncelemeler ortada, kullanıcı yorumları ortada. Forumda memnun bir şekilde kullanan bir sürü kullanıcı var. Özellikle Reddit'de de birçok konu var bu monitörle ilgili. Ha memnun olmayan, sorun yaşayan da var. Bu kadar yüksek hacimde satılan bir üründe hiç sorun olmaması mümkün müdür? Çok satılan ve merak edilen bir monitör ki Hardware Unboxed gibi bir kanal bile inceleme ihtiyacı duymuş.

Herkesin elinin altında klavye var, herkes yazıyor bir şeyler. Bilgi sahibi olan da yazıyor olmayan da. Çoğu insan sırf inat olsun diye bazı şeyleri fanatiklik seviyesinde futbol takımı tutar gibi savunuyor. Forumda bile böyle. Forumda herkesin yazdığını ciddiye alacaksak yandık.

Aldığım ikinci monitördede ölü piksel çıktı 2 tane.Bana mı denk geldi, ölü piksel çıkma oranımı yüksek anlayamadım.Kullananlarda hala ölü pikselsiz olan kaç kişi var acaba.

Aldığım ikinci monitördede ölü piksel çıktı 2 tane.Bana mı denk geldi, ölü piksel çıkma oranımı yüksek anlayamadım.Kullananlarda hala ölü pikselsiz olan kaç kişi var acaba.
Qp bilişimden alanlarda az çıkıyor.

Bu söylediğinizde çok ilginç çünki hepsinin geldiği yer aynı.
Sonuç olarak geçenlerde burada yazdığım olay oluyor demekki.Bazı firmalar servise gidip yeniden paketlenen ürünleri satıyor olmalı.
Evet doğrudur.Bende almayı düşünüyorum fakat 3 aya kadar bekleyeceğim almayacağım.
Belki hatadan dönerler.

Merhaba arkadaşlar bugün itibari ile ben de qp bilişimden AOC 24G2U monitörü aldım.İstanbul içinde oturduğum için qp bilişime kendim gidip yerinden aldım.Orada çalışan genç arkadaş bana ölü piksel testini yaparak teslim etti.Sağolsunlar çalışanlar her konuda yardımcı oluyorlar.Kendilerine daha sonra ölü piksel çıkarsa değişim yapıp yapamayacağımı sorduğumda daha sonra kolay kolay çıkmaz ama çıksa da değişim yapabileceklerini söylediler.Açıkcası satış ve yardımları konusundaki ilgi ve alakalarından dolayı çok memnun kaldım.Monitörü henüz daha kurmadım. Benim sormak istediğim monitörü display kablosu ile bağlayacağım.Monitörün 144hz de çalıştığını nasıl anlayabilirim? Yada yapmam gereken bir ayar var mıdır?Windows 10 pro işletim sistemi üzerinde yapacağım bir ayar var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…