AOC 24G2U/BK monitörün farklı panel versiyonları

yattarali

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar AOC 24G2U/BK ve ASUS VG249Q aynı panda paneli kullanıyordu ve 2'si de panelini değiştirmiş. Yani model aynı ama paneli sessiz sedasız değiştirmişler. Sıkıntı yaşayan ve yaşamayan arkadaşlar bu videodan hangi paneli kullandıklarına bakıp yazabilir mi? Bazı kişilerde göz yorgunluğu yapmış

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
18 Nisan 2020 tarihinden itibaren AOC 24G2U modelini kullanıyorum. Videodan anladığıma göre benim kullandığım eski versiyon panelmiş. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Bende TPM238WF1 model nuraması çıktı servis menüsünde. Yani Panda panelmiş. Panel özelinde Gözüme batan tek şey (o da her zaman değil) flicker sorunuydu. Nadiren CS:GO oynarken titreme gördüğüm oluyordu. Oyunu aşağı attığımda veya kapatıp açtığımda geçiyordu diye hatırlıyorum.

Bunun dışında çok iyi olduğunu ve beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. Kasım 2019'da İncehesap'tan almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…