Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 800 7 Ağustos 2022 #1 AOC 24G2U ve 24G2U/BK renk dışında aynı diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2022
A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 7 Ağustos 2022 #2 Linkte koyarsanız iyi olur.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 800 7 Ağustos 2022 #3 A8 9600 dedi: Linkte koyarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hallettim Şu an farkettim de, satıcı biraz sıkıntılı duruyor. Ona göre. Son düzenleme: 7 Ağustos 2022
A8 9600 dedi: Linkte koyarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hallettim Şu an farkettim de, satıcı biraz sıkıntılı duruyor. Ona göre.
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 7 Ağustos 2022 #4 Bu monitör 3k eder mi? Bilemiyorum. Ben almazdım.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 800 7 Ağustos 2022 #5 GazzeliAtalayq dedi: Bu monitör 3k eder mi? Bilemiyorum. Ben almazdım. Genişletmek için tıkla... Ne alırdınız onun yerine acaba?
GazzeliAtalayq dedi: Bu monitör 3k eder mi? Bilemiyorum. Ben almazdım. Genişletmek için tıkla... Ne alırdınız onun yerine acaba?
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 7 Ağustos 2022 #6 Mugen_ dedi: Ne alırdınız onun yerine acaba? Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak şuan sunabileceğim tek seçenek msi . gaminggen mağazada satılıyor Fakat 3k₺ sık sık konudaki monitörden daha iyi monitörler düşüyor.
Mugen_ dedi: Ne alırdınız onun yerine acaba? Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak şuan sunabileceğim tek seçenek msi . gaminggen mağazada satılıyor Fakat 3k₺ sık sık konudaki monitörden daha iyi monitörler düşüyor.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 800 7 Ağustos 2022 #7 GazzeliAtalayq dedi: Alternatif olarak şuan sunabileceğim tek seçenek msi . gaminggen mağazada satılıyor Eki Görüntüle 1477458 Fakat 3k₺ sık sık konudaki monitörden daha iyi monitörler düşüyor. Genişletmek için tıkla... Pivot ayak ta baktığımdan benim için AOC daha cazip geliyor. Dediğiniz gibi daha iyi kampanya kovalanabilir tabi. Merak ettim, siz AOC'ye kaç para verirdiniz? Gösterdiğiniz MSI'la aşağı yukarı aynı gibi.
GazzeliAtalayq dedi: Alternatif olarak şuan sunabileceğim tek seçenek msi . gaminggen mağazada satılıyor Eki Görüntüle 1477458 Fakat 3k₺ sık sık konudaki monitörden daha iyi monitörler düşüyor. Genişletmek için tıkla... Pivot ayak ta baktığımdan benim için AOC daha cazip geliyor. Dediğiniz gibi daha iyi kampanya kovalanabilir tabi. Merak ettim, siz AOC'ye kaç para verirdiniz? Gösterdiğiniz MSI'la aşağı yukarı aynı gibi.
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #8 AOC daha iyi değil mi? MSI önerilmiyor diye biliyordum.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 800 7 Ağustos 2022 #9 Reny. dedi: AOC daha iyi değil mi? MSI önerilmiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak bi marka iyi ve kötü değil ama AOC'nin bu modeli bu fiyat bandında en tavsiye edilenlerden diye biliyorum bende.
Reny. dedi: AOC daha iyi değil mi? MSI önerilmiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak bi marka iyi ve kötü değil ama AOC'nin bu modeli bu fiyat bandında en tavsiye edilenlerden diye biliyorum bende.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 7 Ağustos 2022 #10 GazzeliAtalayq dedi: Alternatif olarak şuan sunabileceğim tek seçenek msi . gaminggen mağazada satılıyor Eki Görüntüle 1477458 Fakat 3k₺ sık sık konudaki monitörden daha iyi monitörler düşüyor. Genişletmek için tıkla... 24G2U'nun Renk Gamut oranı daha iyi.
GazzeliAtalayq dedi: Alternatif olarak şuan sunabileceğim tek seçenek msi . gaminggen mağazada satılıyor Eki Görüntüle 1477458 Fakat 3k₺ sık sık konudaki monitörden daha iyi monitörler düşüyor. Genişletmek için tıkla... 24G2U'nun Renk Gamut oranı daha iyi.