Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 800 11 Ağustos 2022 #51 Reny. dedi: Yeni seri çıkardılar AOC 24G2SPU adında. 24G2U'nun devamı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Aynen gördüm ama bi tık daha kötü galiba. Zaten burada yok. (Bu arada ben ne alayım yav 3000 civarında monitör kalmadı AOC gibi, erkenden almayan aklıma edeyim... Kasa geldi, monitör olmadığından kenarda duruyor)
Reny. dedi: Yeni seri çıkardılar AOC 24G2SPU adında. 24G2U'nun devamı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Aynen gördüm ama bi tık daha kötü galiba. Zaten burada yok. (Bu arada ben ne alayım yav 3000 civarında monitör kalmadı AOC gibi, erkenden almayan aklıma edeyim... Kasa geldi, monitör olmadığından kenarda duruyor)
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.698 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Ağustos 2022 #52 Reny. dedi: Yeni seri çıkardılar AOC 24G2SPU adında. 24G2U'nun devamı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Umarım onda bi sıkıntı olmaz bari. Konu açtım ben ona bakabilirsin.
Reny. dedi: Yeni seri çıkardılar AOC 24G2SPU adında. 24G2U'nun devamı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Umarım onda bi sıkıntı olmaz bari. Konu açtım ben ona bakabilirsin.