AOC 24G2U/BK nasıldır?

Bütçe
1700
Hayırlı akşamlar, yakın zamanda LG 24GN650-B alıp sorun yaşadım. Şimdi iade edeceğim. Tekrardan bu modeli almayı düşünmüyorum. Işık sızması fazla oluyor bu seride sanırım ya da son satılanlar öyle. Şimdi bu monitöre bakıyorum sizce alınır mı? Fiyatı iyice çıkmış biraz indirim bekleyeceğim. Sizce Max 1700 TL bütçe ile yani tabii bu fiyata inerse bundan iyisi var mı? Direkt bunu mu almalıyım? Renk kalitesi, tonları, yazıların keskinlik ve netliği önemli. Film, okul ve oyun için kullanacağım.

Ben monitör almamışdan önce bu siteyi bilmiyordum malesef. şimdi bakıyorum da benim de aldığım lg 24gn modelinde black uniformity çok düşükmüş. aoc daha iyi. Galiba bunu almasam aoc alırdım ben de. reytingi de güzel. ben lg-ni ölü piksel çkmasın diye aldım açıkcası. Diğer aoc, viewsonicte falan çoğu kişide ölü piksel çıkmış. Lgde ölü piksel çıkan az gördüm. Bir yerden taviz vermek gerekiyor sanırsam. ya ölü piksel olacak ya ışık sızması)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…